-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értelek! Egyébként türelmes vagyok.
Néha viszont olyan érzésem támad, mintha ehy folyékony hidrogénbe mártott lassított felvételt szemlélnék!
Az én smart értékeim: [link]
Múlt héten itt ecseteltem, hogy (emiatt) nincs túl fontos file róla, szerencsére - ezek szerint nem figyeltél.
Arra se emlékszem, hogy reggel melyik disztróról bootoltam be, pedig egy csomag frissítésének utána akarok járni!Figyelni figyelek én, csak sok az új input, a kapacitás meg kevés.
De kérdem még egyszer:
a 3. png -nél mi utal hibára?Mivel Te figyelsz, így feleslegesen írom le, hogy hol írtam le nemrég a hibák sorait!
(#26869) ubyegon2 utolsó két sora, azaz 197.,198. sor a weak/bad sector mennyisége
(#26862) ubyegon2
az 1. Raw Read Error Rate érték felfoghatatlan számú olvasás közben keletkező hibát jelez, amit a
195. Hardware ECC Recovered érték javítható hibának értékel! 222 millió hiba van ugye!
Így a hibákat jelölő sorok az alábbiak:
1.
195.
197.
198.hogy egy csomó "old age", meg "pre-fail" szerepel a TYPE ALATT
Nekem old age megjelölés volt a 2 napos vinyómnál is! Ezzel ne foglalkozz, komolytalan.Csak a sorszámozott smart értékek számítanak!
Ezek nálad rosszak, sőt, nagyon rosszak!Bocs a rossz kommunikációért, de finoman szólva 100 felé vagyok forgácsolódva és így próbálok fókuszálni erre a problémakörre is! 10 óra meló után és asszony meg nyekereg, hogy vele is gépen keresztül fogok- e kommunikálni, ha egyáltalán.
Az ördög ugye nem alszik, Te is kísérletező hajlamú vagy, ezért eme link!
(#26879) mzx
Írhatnak ott akármit, az én értékem nulla, a Te értéked 222 millió!
Javallom keresd meg a linkelt HDS topicot, ők értenek hozzá! -
mzx
senior tag
Az összes elírásomat már nem jaíthattam, csak egy részét, mert lejárt a SZERK. IDŐM.
KIEG: azért írtam "szofisztikáltan" azt a mondatom, mert még mindig nem tudom (egyébként kérdeztem korábbi napokban is itt), hogy netán attól nem működik -e a vinyó jól, mert esetleg rosszul kötöttem be azt, v mást a pc-mben. Pl hátha attól forrósodott fel. Ezt azért lenne jó tudnom, mert akkor hiba lenne egy vadi új hdd-t bekötönöm, ugyanolyan rosszul. Már ha rosszul kötöttem be... Szóval nem véletlen fogalmazok többnyire úgy, ahogyan, és nem véletlen kérdezek rá valamire többször is.Ettől függetlenül nagyon sok segítséget kaptam és kapok tőletek, tényleg hálásan köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gitáros topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen program, ami...?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest