-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Fritz Teufel #26517 üzenetére
Nope, nekem előtte is voltak, jórészt FF alatt, de pl olyan is volt hogy a GRUB betöltése utáni ENTER-t követően nem futott végig a boot => hard reset.
Login képernyőn jelszó beírása után is volt fagyás, lehet túl gyorsan írtam be a jelszótAmi még halálra idegesített, hogy ha másoltam fileokat pl. pendrivera, külső vinyóra stb., akkor random (tehát néha nem, de többször igen) kis időközökre be-beakadozgatott a rendszer. A zene is beszaggatott, sőt még a kurzor is... Na ez valami iszonyat idegtépő tudott lenni, főleg amikor 200 gigát másolsz USB 2.0-n
Debianon most én is egy régebbi MATE-et használok 1.6 van fent, de 1.8 az új, aminek viszont még nem ajánlott a használata, bár lehet felhegesztem majd valahogy, de egyelőre örülök annak, hogy most minden stimmel itt.)
Neked is javaslom, hogy amíg lehet addig ne bolygasd, vagy ha találsz valami klassz leírást a legújabb gnome telepítéshez akkor ess neki.
Viszont vedd figyelembe, hogy a DE kicsit már rendszerközelibb dolog, szóval csak óvatosan(#26519) bob.zxr: Remélem nincs harag, amiért én is, meg a kollégát is eltérítettem az Arch vonaltól
-
BoB
veterán
válasz
Fritz Teufel #26517 üzenetére
A 3.4 kettő éve jelent meg. Ezzel a tendenciával már csak 2 évet kell várnod a 3.12- re Debian-on
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest