Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fritz Teufel

addikt

válasz CPT.Pirk #26377 üzenetére

A beágyazott flash videók lejátszásakor dől be az X, legalább is nálam. Előre még lejátsza a Firefoxban, de ha belehúzok vagy visszaveszem fullscreenről, akkor másodszorra már nem tudja kitenni full screenre, eldobja a képet a háttérbe aztán elsőre a Firefox fagy le, majd villan a kijelző és vagy fekete kjelző, vagy fehér vagy egy fénykép a desktoptól. Aztán vagy van billentyűzet, vagy nincs. Ha van is nem tudok mihez kezdeni vele, hard reset... annyi, hogy az Ubuntu ezt férfiasan állta, a Manjaró X a második hard reset után magától berosál olyan öt pec után, így teljesen használhatatlanná válik. És csak a 13.3-asnál újabb kerneleken. A Manjaro és az Ubuntu 13.10 is korábbiakat használt, így azok nálam stabilak voltak. Sajnos a 3.15-ös kernel is szar, az is kidől, próbáltam. Nem tudom, hogy akkor most mit tegyek fel, aminél van Gnome is. Éppen a Fedorát tenném fel, de azt nem fogom tudni beállítani, teljesen más itt minden.
    Dátum és idő - beállítva
    Billentyűzet - beállítva
    Telepítési cél - beállítva (10 perc volt, mire rájöttem, hogyan nem törlöm le a data meghajtómat)
    Hálózati beállítások - Hostname - fogalmam nincs itt mit adjak meg (localhost.localdomain), a wifi működik

Érdemes ezzel szenvedni? Mi lenne a tanácsotok?

Új hozzászólás Aktív témák