- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
CPT.Pirk #23060 üzenetére
Nem tudom, nekem az alap illetve amit felkínált telepítés után az ubuntu ott egyik se volt jó, lehet amiatt, hogy két monitorom van, és ehhez kellett a catalyst, már nem emlékszem, csak arra, hogy amit ide most bemásoltam, azt még akkor mentettem ki, hogy ha később újra kéne rakni a video drivert akkor tudjam, hogy mit kell csinálni
Egyébként én is nyitott vagyok minden egyéb egyszerűbb módszerre amivel olyan amd drivert lehet feltenni a HD7770-es kártyámhoz amivel rendesen tudom menedzselni a kétmonitoros rendszerem ^^
CPT.pirk: nekem is akkor ezt kéne eljátszani? uninstallálni ami most van majd az fglrx drivert feltenni? Emlékeim szerint azzal nem voltam megelégedve valamiért, lehet azért mert azzal nem tudtam monitorok között váltani (bár megjegyzem a mostanival se megy tökéletesen :S )
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest