Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Siriusb #10832 üzenetére

én most fedora 15-öt tettem fel (suse alatt nem ment az istennek sem az ibus input), az is már gnome3-ra épül, és elég jól integrálták. ami fura nekem, hogy most láttam valahol egy interjúban, hogy a suse milyen remekül dolgozk az új gnome felülettel, és hogy sokkal előrébb vannak a konkurenciánál, ami lehet, hogy igaz, de magával a rendszerrel nekem voltak problémáim. szóval egyelőre inkább f15 :)
    majd ősszel, ha megjött a gnome 3.2, meg az új linux mint, akkor újra körülnézek, de lehet, hogy addigra nem fog már hiányozni annyira a debian alapú kiadás.

extension-öket hogy tettél fel? repóból, vagy valahogy kézzel? nekem egy értesíŧésgyűjtő hiányzik még, ami folyamatosan látszik, és mutatja, ha új üzenet jött empathy-ban, vagy valahol. mert most ha elmulasztom azt a 2 másodpercet, amíg alul az a csík megjelenik, akkor sehol nem látszik, hogy jött valami (még ha előhozom a notification bar-t, akkor sem. leglaábbis empathy ablakoknál nem, mert azok perzisztensen beülnek oda...).

Új hozzászólás Aktív témák