-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fekete.puma #103564 üzenetére
Vannak akik elmondják, hogy a Linux-t (csak úgy a Linux-t) feltelepíted minden működik egyből használható és a terminált sem kell, hogy használd már régóta.
Na ja, csak itt már nagyon nem mindegy, melyik disztrót használja a user! Linux Mint Cinnamont bátran raktam fel több gépre is 7. éve távol lévő családi népeknek, barátoknak, időnként lecserélem nekik újabbra, de amúgy csak használják. Talán ezerév óta most kértek helpet, mert nem ad hangot a HDMI-n TV-re vezetett film. Felrakattam velük ugyan a pavucontrol-t, de Messengeren keresztül nem láttam az opciókat, nem is használom a programot, így egyelőre az nem működik náluk.Mondjuk rolling disztrót nem mernék mások gépére rakni, még egy hétre sem. Épp az ilyenek miatt sem, mint amit most írt Sz_Imre fórumtárs ez EndeVaur OS csintalankodásáról.
Mondjuk nekem már ettől fennakad a szemöldököm:
...az újabb kernelt: 6.12.29-1 lts verziót
Más dimenzióban gondolják rollingosok az LTS -t, az biztos!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged