-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ma 21 éves a KDE!
https://timeline.kde.org/#start-scroll
Itt van egy remek kis képes bemutató, hogy a Unix megszületésétől milyen állomásokon mentek keresztül. Én azt hiszem a KDE 3.5 idején találkoztam vele először. Az se ma volt. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2 #55447 üzenetére
Nekem nem egyértelmű amit linkeltél. Franc tudja pontosan mit csinál az.
Az én megoldásom az [link], hogy azt a 350MB-os mappát ahová ment mindent, azt rakod be a ramdiskbe. Ha normális neted van, akkor nem is kell semmi mással foglalkozni, mert egy weblap betöltése gyorsabb, mint ugyanazokat kiolvasni a háttértárról.
Igaz ez a dolog az SSD-k idejében már kevésbé érdekes, de egy lassú hdd-s gépen ég és föld különbséget tud jelenteni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
norbert400 #55445 üzenetére
Ubuntu helyett inkább az abból készült Mintet javaslom. Tekintsd egy javított Uborka kiadásnak.
- Mintből is a KDE-s verziót. KDE rulz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
norbert400 #55440 üzenetére
Ha a 8-as felmegy, még megpróbálhatsz azon egy disztribúció frissítést. Hátha akkor jó lesz...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
norbert400 #55438 üzenetére
Csak kíváncsiságból, megpróbálnád a 8-as Debian-t felrakni? Saját tapasztalataim alapján ez a 9-es kiadás nem lett 100%-os...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
norbert400 #55436 üzenetére
Megpróbálhatsz ctrl + alt + F1 kombinációjával konzolra váltani, bár ha ilyen hamar hal el, akkor lehet még az sem megy.
A Mint faszán ment?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
norbert400 #55434 üzenetére
Ez rögtön a telepítés után van, még be sem tudtál bootolni?
Azért kérdezem, mert a recoveryng journal akkor szokott jönni, ha nem szabályosan van leállítva a gép, hanem pl. elmegy az áram és utána helyrerakja a fájlrendszert.
Másik disztró járt már a gépen?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ArthurShelby #55431 üzenetére
Ezt: http://skamilinux.hu/unicorn6-puppynopae-v-2-angolmagyar-2017-jun/
A Firefox-al meg el lehet játszani azt a trükköt, hogy a ramba tárolja a cache-t, így böngészés közben gy.k. nem keletkezik IO művelet. Csak pár száz MB felesleges ram terültet kell hozzá, amit az fstabban ramdiskként lehet lefoglalni, azt meg aztán partícióként lehet használni. Ha érdekel, előszedem a részleteket.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2 #55373 üzenetére
Arról beszéltem én is, hogy miért nehéz az autorunt internet kapcsolat függővé tenni.
Ezt kikerülendő van ott a másodperces delay a képen, amit mutattál. Nyilván jó lenne ez a többi DE-be is.
Szerkesztésre:
[https://blog.martin-graesslin.com/blog/2017/02/editing-files-as-root/]Röviden:
sudoedit
Amúgy azokat a fájlokat általában nano alatt szerkesztem, mert ilyenkor úgy is terminálban matat az ember az meg kéznél van. Vagy ott van az mc és annak az editorja is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2 #55365 üzenetére
Ha a user tudja mi a gond, akkor a kézi késleltetés jó lehet.
Ellenben az internet kapcsolat meglétét nem egyszerű ellenőrizni, mert pl. simán lehetsz olyan hálózaton, ahol nem mennek ki a ping csomagok... Itt ezzel a net csekkolásal foglalkoznak: https://unix.stackexchange.com/questions/190513/shell-scripting-proper-way-to-check-for-internet-connectivity
Nézd meg az 5. posztot, egy csomó dolgot kell csekkolni, hogy biztosra menj. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2 #55355 üzenetére
A Mint-es frissítés kezelő a trayre kerül, de máshogy működik. Az a jobb gombos menüből hozható elő. Ez nyilván valamilyen megfontolás eredménye. A chakrás octopi-notifier megnyitja az octopi-t, de van jobb gombos menüje is.
A delayre meg ilyesmit találtam, ami a háttérbe küldi a sleep-el együtt amit szeretnél:
sleep 10s && spideroak &Lehet csinálnék egy sh scriptet, amiben egy ciklus próbálná elérni mondjuk a google.com-ot. Aztán akkor lépne csak ki a ciklusból, ha már ment neki és minden fasza.
Ennek a problémának igazából nincs "gyári" megoldása Linuxon. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Referenciának, 3 óra működés után 670MB a KDE + a disztró teljes ram fogyasztása Chakrán:
A tüskénél félúton zártam be a böngészőt. Érdekesek utána az ugrások 1 magon, de az lehet govenor dolog, mert legutóbb azokat állítgattam és most olyanon van, amit csak kernel kapcsolóval lehet per pillanat aktiválni, még lehet bugos vagy nem végleges.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2 #55341 üzenetére
A KDE jobb oldali részére az óra mellett arra van, hogy az arra felkészített alkalmazásokat oda lehet minimalizálni. A tálca középső része az normál tálca, az egyéb területre meg tudsz tenni pl. gyorsindítót.
Szóval az említett programod azért nem minimalizál a panel tray részére, mert nem készítették fel rá, vagy mert nem engedélyezted a beállításaiban. Nem ismerem azt a progit. Btw, kilépés az nem minimalizálás.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Csavargoo8 #55339 üzenetére
Azon a Celeronon valószínüleg nem fogsz játszani, se fordítani valamit kódból, úgyhogy nem kell túl sok swap. Adhatsz pár gigát neki, de általában úgy is üresen fog állni.
Ha olyan a disztró ahol lehet cserélgetni asztali környezeteket akkor igen, a megfelelő csomagok felrakásával tudsz asztali környezetet is váltani, de utána annak a cuccai ott fognak maradni. Szóval érdemesebb egy virtuális gépen vagy live környezetben megnézni melyik tetszik, aztán azt felrakni, mint közben variálni.
ubyegon2: A tray-re rakott program csukható és nyitható. Te amit szeretnél az a pinned alkalmazásokra vonatkozik?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az X11 80 valahányban született meg, azóta fejlesztik. A Wayland 1.0 meg 2012-ben jelent meg ás jelenleg is work in progress állapotban van. A DE-k és az appok portolása, Waylandre felkészítése sem fejeződött még be teljesen, talán a Gnome3 jár az élen ezen a téren.
Ezért javasoltam, hogyha minden faszán megy X11 alatt, akkor egyenlőre használd azt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
SMPlayer, VLC, Bomi, ezek normális lejátszók, amik rendesen használják a gpu-t.
Én személy szerint az SMPlayer-t favorizálom, a VLC felülete nekem kusza, a Bomi meg billentyűparancsokkal működik, ami barátságtalan nekem.
Viszont ezek mindegyike normális infót ad a terminálban.
A Wayland meg jelenleg még nem végleges. Ha nincs gondod X11 alatt, akkor használd azt szerintem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2 #55229 üzenetére
Tudod, hogy nem szeretem az Ubi vonalat pár hülyeségük miatt, de a Mint KDE működik faszán, azon dolgozok a cégnél. Egy apróságot találtam ami azóta már javított KDE bug, de a Mint / Ubi kiadási modellje miatt a jelenlegi verzióban már nem kerül javításra.
Maga a disztró, és benne a KDE is faszán működik, egy összeomlás vagy hasonló sem fordult elő pedig meg van nyúzva melóban.Egyébként alap kiépítésben a KDE5 rettentő egyszerűen használható. Sőt, a menüben kell átkapcsolni, hogy visszakapd a KDE4-nél megszokott bőséges lehetőségeket.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Meg kellene nézni, hogy használ-e HW dekódert a lejátszód. Mivel nézel filmet? Pl. SMPlayer beállításaiban van egy performance lap, ahol lehet állítani a dekódolást. Elvileg vdpau-val kellene mennie.
Ha a lejátszókat is terminálból indítod, akkor ki szokták írni, hogy milyen codec, milyen beállításokkal indítja el a filmet, ott szokott látszani, hogy mi a helyzet a hw gyorsítással.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Így van. Különösen a Xorg + Kernel + vga driver / mesa trió alkot egy összefüggő csomagot, így ezek egyikéből megtartani régebbi verziót nem triviális, mert hoz vele együtt mást is.
Nem is célszerű ilyennel szórakozni, hacsak nincs rá valami erős indok. Neked miért kell ezekből régi?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #55099 üzenetére
Nem. Ennek a problémának a pendrive használathoz van köze. Gyakran megoldja, ha lehúzod, majd visszadugod a telepítő pent, amiről bootoltál. De ez a téma máshová való.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Rimuru #55091 üzenetére
Havernál belefutottunk ebbe... Win8.1 telepítője nem volt hajlandó települni hagyományos kiosztású vinyóra valami hülye okból mert buta. Na mondom akkor csináljunk GPT-re konvertálást. A konvertálásból nekem az jött le, hogy átalakítja de persze lenullázta a vinyót, mindennel együtt és még egy figyelmeztetést sem kaptam róla, hogy mi fog történni.
Persze volt mentés a fontos dolgokról, de akkor is...Ami írsz az meg lehetséges, de nem triviális és nem is közismert.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ArthurShelby #55066 üzenetére
Valamint a telepítés idejére lehúzhatod a másik két háttértárat, ha nem vagy biztos magadban. Akkor nem fogod tudni elrontani.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha Uborka vonal, akkor per pillanat a KDE-s Minttel elégedett vagyok a munkában, működik minden ahogy kell és csomó fasza szolgáltatást tud a KDE, élmény használni. Mekkora királyság már az, hogy minden reggel betölti nekem a képregényolvasó az új Garfield képsorozatot arra a napra?
Egy KDE-s bugot találtam ugyan de mivel nem rolling disztró, így marad is benne. Mindegy, az csak egy apróság.Idehaza meg Chakra, ha már KDE.
*szerk: se Debian, se Chakra alatt nem fordult elő ilyen panel eltűnés nálam, egyik gépen sem. - sőt, igazából KDE bugot Debian7 alatt találtam, ott viszont elég keményet a 4.4-es KDE-vel. Az energiagazdálkodás beállítása mindig összeomlott. Akkor hagytam ott a Debiant a francba.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha már a 16.04 került szóba, érdekes megjegyezni, hogy abban meg olyan KDE verzió van, ami már nem supportált. Az egyik fő KDE fejlesztő panaszkodott rá, hogy kapják a bugreportokat onnan de vagy már megoldották a problémákat, vagy nem tudnak velük mit kezdeni... https://blog.martin-graesslin.com/blog/2017/08/distribution-management-how-upstream-ensures-downstream-keeps-the-quality/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2 #54955 üzenetére
Efölött a megoldás felett már annyira eljárt az idő, hogy az aktuális Windowsok is erre használják a ram egy igen jelentős részét, már a Win7 óta.
A 7-ben pl. ki lehetett kapcsolni az os valamint az applikációk előtöltését is, ami után drasztikusan akár többszörösére is megnőtt a bootidő.
Csak mint érdekesség...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Aylarth #54907 üzenetére
Érdekes, hogy nincs make alapból. De elvileg nem is kellene neked. A Devuan gondolom használja a Debian csomagjait, így csak fel kellene telepítened a doublecmd-common, mc, xmms2 csomagot és máris lesz ami kell. Ezek mind megvannak a synapticban.
Vagy bedobod terminálba ezt a sort, ha van sudo jogod:
sudo apt-get update && sudo apt-get install make build-essential doublecmd-common mc xmms2
Ha még nincs sudo jogod, akkor ezt kell előbb:
sudo adduser felhasználóneved sudo
Majd pedig egy ki és egy bejelentkezés és bekerülsz a sudo körbe. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Flowtation #54885 üzenetére
Ennyi bad sactorral szerintem felesleges is nekiállni menteni róla. De amúgy ha meg akarod próbálni a mentést, akkor vannak erre célprogramok, ne a gparteddel erőltesd. Úgy is csak minden perccel rosszabb állapotba kerül.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Flowtation #54883 üzenetére
Ez elég egyértelmű:
SMART overall-health self-assessment test result: FAILED!
Drive failure expected in less than 24 hours. SAVE ALL DATA.Vagyis a vinyó kuka. Próbaképpen ha kiveszed a gépből és bebootolsz csak a live rendszerbe, akkor annak jól kell működnie.
Vegyél valami kínai ssd-t a helyére, ha nem kell nagy tárhely. Tök olcsón kapni ebayen akkorát, amin vígan elfut egy disztró.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bAtt001 #54880 üzenetére
Az ott egy OpenBox, azt rögtön megkapod ha Arch helyett a minimalista ArchBang-et rakod fel és akkor nem kell hozzá rocket sience sem. A felső tálca sort mondjuk nem tudom mi tette ki, de gondolom bele lehet varázsolni.
Amúgy a személyes véleményem az, hogy jó ez az OpenBox, de némiképp fájdalmas a konfigurálása a szövegfájlokban...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
wetomi #54852 üzenetére
Én építettem magamnak ilyet, egy CMedia-s kitet használva: https://logout.hu/cikk/sajat_usb-s_hangeszkoz_epitese_otl_csoves_fejhallg/bevezetes.html
Problémám sosem volt vele Linux alatt mert bedugom, működik. Még drivert se kellett hozzá raknom, nem úgy mint Windows alatt...
*szerk: véletlen nem veled beszélgettem erről a témáról pár éve, mikor készült? Már összemosódnak az avatarok. Sok sör lement azóta...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Amikor ilyet csináltam, akkor kparteddel lementettem a régi vinyó partíciós tábláját meg a root partíciót 1-1 fájlba. Az új vinyón először visszaállítottam a régi partíciós táblát, majd a legutolsó partíciót ami nem fért ki, azt beállítottam az aktuális elérhető méretre. Ezután már csak vissza kellett állítanom a root partíciót.
Akkoriban nem UUID-vel voltak csatolva a partícióim hanem a hagyományos /dev/sda... módszerrel, így semmi további dolgom nem volt, kérdés nélkül indult a rendszer az új vinyón. Egyedül Windows kellett újrarakni az új vinyón, annak nem felelt meg ez a módszer, de hát az Windows...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Polllen #54765 üzenetére
Megeshet. Az USB port képes "kilágyulni", a céges laptopunk volt olyan, hogy a csatiknak oldalirányú mozgása is volt és így hol működött a rádugott egér és pendrive, hol nem...
Mondjuk a kernel dmesg logját nézd meg annak az időpontnak a környékén, mikor ilyen hibákat tapasztalsz. Aztán jöhet másik port, másik csati, stb kipróbálása.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Flowtation #54744 üzenetére
Tényleg, próbálj meg egy törlést úgy, hogy shift + del-t nyomsz. Akkor biztos nem rakja lomtárba.
A torrentre meg ha van ilyen feature, lehet másik klienst kellene nézned. Pl. QBittorrent vagy KTorrent. Ha jól nézem, most Transmission torrent klienst használsz.
Nálam Qbittorrent megy minden platformon, fasza. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Flowtation #54741 üzenetére
Jó az a pendrive? Kezdésnek szerintem csinálj rajta egy alapos formázást, aztán nézd meg a másolási sebességeket.
A torrentes kérdésedre meg szerintem maximum symlink a megoldás. Csinálhatsz a megfelelő mappába linket, ami a torrent mappájára mutat. A torrent mappaszerkezetével nem fogsz tudni semmit sem csinálni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megnyomod az e betűt ott a felső menü elemen, ekkor szerkeszthető lesz az a sor, ami a kernelt indítja. Na annak a végére a "splas, quite" stb.-nél odaírod az egyiket abból amit linkeltem korábban, majd ütsz entert és bebootolsz. Ha a boot után leáll, akkor beríjuk állandóra, ha nem áll le így sem, akkor próbáld meg a másikat is. Ha azzal sem állna le, akkor vizsgálódunk tovább.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
agy73p #54668 üzenetére
A kérdés arra irányult, hogy filmen belül mikor oldalra megy a kamera, akkor is van-e tearing. Ha ott nincs, akkor még megnézheted a görgetést másik böngésző alatt, hátha valami Chrome spec. gond lesz.
Másik DE-ből én KDE-t javaslok, ott a tearing ellen elég jó dolgokat lehet állítani.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
gaben88 #54650 üzenetére
http://skamilinux.hu/unicorn6-puppynopae-v-2-angolmagyar-2017-jun/
Minden van benne, tud magyarul, nagyon kevés erőforrást használ, rettentő gyors és ha csajod bírja az unikornisokat, akkor odáig lesz érte!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2 #54331 üzenetére
Én meg közben félrebeszéltem, amit amdgpu-nak írtam előzőleg, azt a Pro-ra értettem, az a zárt driver. Az amdgpu az a nyílt driver, amit az újabb GCN1.2 és afeletti radeonokhoz lehet használni, a régiekhez meg megmaradt a korábbi RadeonSI (southern islands) egy darabig, míg ki nem teljesedik odáig az amdgpu.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2 #54328 üzenetére
Tudom ajánlani még az SMPlayert is, nekem az a kedvencem. Az mpv kezelése nekem furcsa, a VLC menü szerkezete meg szerintem mindig is túl volt komplikálva.
*amdgpu: kezdetben csak az új GCN-es radeonokat vitte, azt hiszem mostanra elértek visszamenőleg az 1.1, 1.0 támogatásáig, de nem biztos, rá kell néznem.
A vulkan az meg a multiplatform DX12, már egy ideje a mesa-n keresztül is elérhető de kezdetben csak az Amdgpu-val ment az Amd üzleti érdekei miatt, a közösség később kapta meg. (ezeket AMD oldalon nézve) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2 #54325 üzenetére
Ehh.
A héten nagyrészt itthon leszek, lehet megírom. Ha szépen kéred.
vaapi-s gyorsítás az Catalysttal működött, de Catalyst már nincs. A nyílt driver vdpau-val működik, mostanra kb. az lett az elfogadott módja a HW-s videó gyorsításnak Linuxon. Az új zárt AMD drivert még nem volt alkalmam használni, ott nem tudom mi van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#68216320 #54158 üzenetére
Én egy Debian-t tennék oda, a neked tetsző felülettel. Nem feltétlen a 9-est mert az még nagyon új és vannak gondjai, de a 8-ast simán, bekapcsolt unattanted frissítésekkel. Nálam bevált mind a munkahelyen, mind két idős családnál. Megy, frissít és nem kell vele foglalkozni, csak működik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#68216320 #54156 üzenetére
4GB mellett csak akkor futottam ki a ramból, mikor valami batár nagy dolgot fordítottam forrásból. Esetleg ha játszol, akkor kellhet swap. Bár azt hiszem akkor is megoldotta a Linux, nem hallt meg tőle, de ha van hely, akkor nyugodtan csapj hozzá egy swap partíciót, az idő 99%-ában úgy is üresen fog állni.
A külön /home ízlés kérdése, nekem kb. sosem volt. Ha fő rendszernek használod a disztrót akkor csinálhatsz több giga home-ot, mert letöltések, egyebek oda mennek alapból meg azt a mappát nyitod meg úgy alapból, szóval "munkaterület".
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ballington #54137 üzenetére
Általában felrak, működik. De vihetsz magaddal bootolható pendriveot, így ha olyan a gép, akkor a helyszínen is ki tudod próbálni.
NagyZL: majd ha meglátod az unikornis boot képernyőt!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Atlantisz48 #54113 üzenetére
Ezt tedd fel arra a gépre, van benne minden és baromi gyors / kicsi: http://skamilinux.hu/unicorn6-puppynopae-v-2-angolmagyar-2017-jun/
Viszont böngészőből szerintem se fogsz akadás nélkül yt videót nézni azzal a procival. De van külön youtube kliens Linuxra, azzal lehet menni fog. SMtube azt hiszem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
icebolt93 #53919 üzenetére
A legegyszerűbb megoldás erre a dualboot. Ha valami nem megy wine-vel, akkor pikk-pakk át tudsz bootolni a másik rendszerre. Az ssd-k korában ez a procedúra max 1 perc.
Egyébként játékra nem Debian-t raknék. Abban mindig régi kernel és mesa / xorg lesz, egyszerűbb egy Ubuntu LTS-t használni erre a "padoka" ppa-val. Maga a Steam is úgy működik, hogy a legtöbb játékhoz kellő libet az egyik Ubuntu verzióból fixen tartalmazza és nem azokat használja, amik amúgy a gépre vannak telepíve, így nagyjából bármelyik disztrón lehet Steammel játszani, max pár speckó libraryt kell kézzel felrakni.
Sőt, akár egy SteamOS-t is felrakhatsz, amiben ki tudsz lépni az asztalra és használhatod mint bármi más disztrót, de egyébként full Steam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mostanában melyik disztró javasolt kukaszökevény gépre?
Tudnia kell magyarul, a gép meg 32 bites CeleronM 1.4GHz, 192MB rammal. Hdd nincs is a gépben, pendriveról futna.
Volt ilyen turbo puppy, de az úgy nézem mára már halott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magisk
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest