-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
jah ... ez kellet csak: fdisk a / 3 / w
GRUB - sda3-ban, és az lett az aktív partició
és betölti a win-t is az sda1-rőlígy nem kellett a drágalátos win-t kitenni az mbr-ről ... régi berögződés ...
a grub csippant mindig egyet amikor betölt?
eddig ilyen nem volt .... munkahelyen mókolnám a gépet ... így kicsit zavaró ...esetleg skype-ot tudtnátok mutatni linux alá?
valami easy-install ... ne kelljen most fordigatni vagymi .... make makefile meg a ./configure -
rii
nagyúr
nem jött össze ....
még mindig a win tölt be ....(#37303) Iscariah:
" .... két hét lol ... "
de írtam is, hogy nem értek hozzá
nekem kva nagy falat volt
dselect, nvidia driver, alsa driver, kernel fordigatás, x beconfig, lan beconfig – mindezt úgy, hogy én effektíve nem értek hozzá ...én szeretnék majd debiant feltenni a laptopra ... a másik gépen is még mindig a manjaro van ... csak az a fránya dselect -ahogy írtad is- félek most sem lett "egyszerűbb .-)
-
rii
nagyúr
van akkor 3 partcio
win (sda1)
Linux (sda2)
swap (sda3)a GRUB-nál nem az MBR-t, hanem inkább az sda2-t jelöltem meg, gondoltam aktívvá teszi a particiót, akkor az sda2-ről fog bootolni a GRUB-bal.
de most a win jön be.
ha aktívvá teszem az sda2-t, akkor a GRUB jön be? -
rii
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #37280 üzenetére
" ... túl sok mindent támogatnak (pl. az új asztali környezetek) és ez a minőség rovására megy. ... "
ez kegyetlenül így van
míg régen szabályszerűen - nekem - egy harc volt a hozzánemértésem miatt feltenni egy Linux-ot, pld. Red Hat ... de azt nem is ... de egy Debiant feltenni 2002-ben nekem 2 hét volt, úgy hogy volt még egy gép a netre kötve, és azon kértem a PH!-n segítséget, ezzel szemben pld. most egy Kubuntu, vagy pld egy Manjaro azonnal felmegy, semmit sem kérdez, ... agyon van integrálva, és ez a stabilitás rovására megyvolt volt havernak egy gépe, rajta egy gyorsan felhányt win7,
se a VGA, se a LAN, se a WiFi driver nem volt meg ... meg még más sem
ezzel szemben a Kubuntu már az install első 2 percében közölte, hogy látha a Wi-Fi, és hogy melyikhez csatlakozzon .... de utána volt hogy bekapcsoltam, és az indulásnál a pulzáló Kubuntu logo-ba belefagyott ...mivel nem jött be többé semmi sem, így a logo-t ki se lehetett kapcsolni ... reinstall egyből
elvittem haverhoz, .. majd 3 napra rá megint elmentem hozzá, közölte az észrevételeit, hogy nagyobb betű kellene, mondom akkor csökkentsük a felbontás ... egy restart után megintcsak belefagyott a Kubuntu logo-ba ....
de minden driver-t felismer, még a touchpad oldalán is a scrollozást ... csak agyon van integrálva ...
nem is merek hozzányúlni többet ...
-
rii
nagyúr
válasz
King Unique #37274 üzenetére
ha az sda-ra teszi a GRUB-ot, akkor a win el fog indulni?
mert nekem az így naccerű lenne ...
(most még másol ... öröm nézni, hogy a mc is fejlődött user friendly tekintetben) -
rii
nagyúr
esetleg ha teljesen lecsűrök mindent a gépről, akkor
3 partició
- win (sda1)
- linux (sda2)
- swap (sda3)akkor a win az MBR-be benne ... tudna bootolni,
de ha a GBUB az sda-ra akar települni, az szintén az MBR.t jelenti, nem?
így a GRUBot, az sda2-be kellene tenni, nem?mert úgy emlékszem, hogy a GRUB-nál csak az sda volt vlasztható ....
-
rii
nagyúr
sziasztok
van 4 primary partició
- win (ami megpusztult, de meghagytam még)
- Linux
- win, új install
- linux swapa win-t telepíteném a 3 particióra, de boot-olni nem hajlandó róla
nem lenne aktív a partició?
vagy miért nem bootol a 3. particióról?azért itt kérdezem, bocsánat, mert a win-t telepíteném elősször, aztán a z AntiX Linux-t, mert így remélem, hoigy bekerül a GRUB, vagy LILO listába a win is, és választható lenne
-
rii
nagyúr
bent van akkor a Live CD-DVD,
ANTI-Xrá akartam nézni a gépben levő HDD-re,
ami -szerintem - nem a /mnt-ben van, hanem a/media/sda1 -ben,
de azt írja, nincs hozzá jogosultságom.hogy lehet rootként használni a gépet?
gondolom az NTFS nem jelent neki gondotError mounting: mount exited with exit code 1: helper failed with: Unprivileged user can not mount NTFS block devices using the external FUSE library. Either mount the volume as root, or rebuild NTFS-3G with integrated FUSE support and make it setuid root. Please see more information at http://tuxera.com/community/ntfs-3g-faq/#unprivileged
Live CD-n mi a root psswd? .-)
-
rii
nagyúr
nagyon köszönöm!
akkor ezeket megnézem ....
(#37230) Tim82: köszönöm, hogy felkínáltad ... sajnos 70 évesen elég komoly skype függő ... holnapra kell neki a gép .-(
jelen korunk nagy vívmánya ... már nem a kerítéskapuk, meg a fodrászaton megy a pletyka, hanem face-skype ... .-(
-
rii
nagyúr
sziasztok
van olyan Linux, ami felmenne azonnal egy IBM T41-esre?
csak a hang, a videokártya, meg az UTP-t lássa ...
ismerős anyukájának kellene ... holnapra ... skype fanatik ....
illetve valami Linux Live CD-ből melyik ajánlanátok, amit csak arra használnék, hogy bebootolni, és leszedni a gépről ami rajta maradt (IDE-s 2,5"-os HDD van benne, és hiába veszem ki, nem tudom egy gépbe se betenni .... )
-
rii
nagyúr
válasz
spammer #35831 üzenetére
csak hogy a nagyobbak közt mi a külünbség?
- debian
- redhat
- slackware
- gentooilletve azt nézem, hogy Linux Mint, (Ubuntu) és Linix Debian Mint (Debian ágon)
- dselect-hez nincs leírás? ,-D illetve mikor jön ki gy dselect, hogy lehet látni, hogy hány zsázlékán vagy túl?
ja'meg olyan distzibúció van (ha havernak gyrsan fel kell tolni valamit)
ami minimal kis Linux graf, felülettel, de a drvereket úgy megtalálja felteszi mint a Manjaro, meg mint a Kubuntu -
rii
nagyúr
sziasztok
magyar nyelvű írás nincs hogy mi a különbség linux disztribúciók között?
-
rii
nagyúr
kernelfordítást szoktatok még végezni?
-
rii
nagyúr
köszönöm
még ilyen nemes install-t nem láttam .. hogy install elején meglátja a wi-fi-t .-O
az első 3 indulás nem volt zökkenőmentes, de most tökéletesen működik már .... holnap viszem is havernek had örömködjön ...
(#35635) Lathronos:
köszönöm
ha nem ment volna, akkor ez lett volna a következő ....nekem a manjaro install fagyott be még nyáron, 3 különböző pontban
de a rendszer talán 1x ha befagyott, pedig mindennap megy, van h több napon át is ...de'hát gondolom nem így kellene Linux-ot telepíteni, hogy DVD be, aztán nextnextnextfinish ....
-
rii
nagyúr
sziasztok
haver lepasszolta a laptopját, (acer aspire 5750), hogy fel kéne rá csűrni egy Linux-ot (van rá 2 estém kb., és a Linux elég kemény fa)
nem gyenge a gép ... core i5 ... 4 gb ram
milyen disztribúciót ajánlanátok? -
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
a base devel sajna ezt mondja:
[root@machine ~]# pacman -S base-devel
:: There are 26 members in group base-devel:
:: Repository core
1) autoconf 2) automake 3) binutils 4) bison 5) fakeroot 6) file
7) findutils 8) flex 9) gawk 10) gcc 11) gettext 12) grep 13) groff
14) gzip 15) libtool 16) m4 17) make 18) pacman 19) patch
20) pkg-config 21) sed 22) sudo 23) texinfo 24) util-linux 25) which
:: Repository multilib
26) lib32-flex
Enter a selection (default=all):
warning: gzip-1.6-1 is up to date -- reinstalling
warning: m4-1.4.17-1 is up to date -- reinstalling
warning: pacman-4.2.1-1 is up to date -- reinstalling
warning: sed-4.2.2-3 is up to date -- reinstalling
resolving dependencies...
looking for conflicting packages...
:: libtool and libltdl are in conflict. Remove libltdl? [y/N]
error: unresolvable package conflicts detected
error: failed to prepare transaction (conflicting dependencies)
:: libtool and libltdl are in conflict
[root@machine ~]# -
rii
nagyúr
itt valami 64-32 bitről beszélnek?
(#35450) bob.zxr:
igenis! .-)hát .. az az igazság, hogy nem szoktram frisstgetni ... ő nem szól hogy van valami, én meg nem kérdezem ....
hogy tudnám tiszta lappal előlről kezdeni ezt a folyamatot?
-
-
rii
nagyúr
elb.sztam .-(
bent maradtam root-ként
és a makepkg -si meg mondta h rootként nem hajlandó futni ...
ekkor vissza ki sima user.ként, akkor meg nem permission denied
beállítottam, hogy R-W a package-query dir-re ....ekkor már lefutott a makepkg -si
de az alábbbi hibaüzenettel megállt:
checking for gcc... gcc
checking whether the C compiler works... no
configure: error: in `/home/uroffkoltoff/Downloads/package-query/src/package-query-1.5':
configure: error: C compiler cannot create executables
See `config.log' for more details
==> ERROR: A failure occurred in build().
Aborting... -
rii
nagyúr
teljesen jogos .-) elbambultam
a végén ezt írta ki:
[OFF]gpg: 3 marginal(s) needed, 1 complete(s) needed, PGP trust model
gpg: depth: 0 valid: 1 signed: 13 trust: 0-, 0q, 0n, 0m, 0f, 1u
gpg: depth: 1 valid: 13 signed: 59 trust: 4-, 0q, 0n, 9m, 0f, 0u
gpg: depth: 2 valid: 59 signed: 4 trust: 59-, 0q, 0n, 0m, 0f, 0u
gpg: next trustdb check due at 2016-01-22
package-query: error while loading shared libraries: libalpm.so.8: cannot open shared object file: No such file or directory
[root@machine Downloads]# [/OFF]ha végzett, hol kell majd látnom az eredményt?
/usr/bin-ben? -
rii
nagyúr
válasz
Rimuru #35436 üzenetére
elnézést, hogy bénázok
sose voltam jó, ha méllyebb vizekre kellett evezni Linux-ban
egylőre kiadtam a pacman parancsot ... de nem tetszett neki
[root@machine Downloads]# pacman -U linssid.tar.gz
loading packages...
error: missing package metadata in linssid.tar.gz
error: 'linssid.tar.gz': invalid or corrupted packagemajd leszedten még egy linssid.tar.gz-t, de az se volt jó
[root@machine Downloads]# pacman -U linssid_2.7.orig.tar.gz
loading packages...
error: missing package metadata in linssid_2.7.orig.tar.gz
error: 'linssid_2.7.orig.tar.gz': invalid or corrupted packageminden bizonnyal azért, mert ez az 5. lépés lénne ...
próbáltam rájönni, mit akar az 1.-es pontban, de elakadtam .-/
1. Acquire the tarball which contains the PKGBUILD and possibly other required files, like systemd-units and patches (but often not the actual code). -
rii
nagyúr
sziasztok
tar.gz-s istaller-t hogy kell telepíteni?
-
rii
nagyúr
sziasztok
van egy gép amin a Manjaro Linux van ... WiFi-vel veszi a net-et ... webrádióznék ... és k.rvasokszor elmegy a net ... pár 10 másodpert és visszajön .. de ..... rohadtul zavaró
nem tudom miben lehet a hiba ... a router osztja ki neki sz.rul a wifi-t, vagy a gépben sz.r a wifi ...
a netrádió máshol tökéletesen megy
van valami módszer Linuxban, hogy lehessen látni, hogy most mi törétnik?
valami hálózati figyelő, ami mutatja, hogy most lekapcsolt-e a wifi? -
rii
nagyúr
válasz
ubyegon2 #33362 üzenetére
hát .-)
a mai next-next-next-finish distrib-ek telepítése könnyű .-D
egy faja dselect -nél annó 97-98-ban én már csak aszerint nyomogattam a csomagköveteléseket a 30. perc után, hogy hagyjon már végre békén ,-Daz a baj, hogy már nem "élvezem" a gépek nyüstölését, mint régen, amikor 4 oprendszer is volt a gépen, os2warp, meg sun solaris
(#33361) Vladi:
köszönöm, .... de amint mondtál, a GRUB2 is jó mert karakteres .-)
viva la 80x25 style .-) -
rii
nagyúr
nagyon köszönöm!
(#33357) ubyegon2: és külön köszönöm a sok anyagot
(#33356) Vladi: nincs LILO? )))))))-.
ahogy nézem google-ban szerencsére a GRUB2 is még character style ...manjaro alatt is zavar (a 3. gépen) pld hogy a login már graf felületen történtik ... és hát olyan izé ...
-
rii
nagyúr
sziasztok!
lassan újra kell pakolnom a laptop-omat ... és Linux-ot szeretnék rá ... de egy oktató DVD miatt muszáj vindoz is ...
amit kérdezni szeretnék, az 97-98-ban még ment ... de már azóta sok idő eltelt ... és örülnék ha elsőre sikerülni ...
szóval tudnék abban segítséget kérni, hogy hogy tudnék multi-boot Linux-win7-t telepíteni?
1. partcionálni 2 primary-t
2. wint feltelepíteni valahová, mert ha azt telepítem fel 2.-jára, akkor felülírja az MBR-t (régen így volt asszem, hogy a win csak az MBR-t szerette, nem a saját particiója boot recordját)
3. Linux-ot telepíteni, ... és innen már meg is akadtam, .... a LILO-t nagyon szerettem régen ... az van a Manjaro -ban?előre is köszönöm!
-
rii
nagyúr
szasztok
rapoo e2700 wireless bluetooth -os bill. megy Manjaro Linux alatt?
-
rii
nagyúr
köszönöm
a driverek miatt kérdeztem volna
hülye vagyok én már a modulokat ki be töltögetni, hogy mukodjon a gép
distrowatch ra nem is gondoltam .. megnézem ... köszönöm!
-
rii
nagyúr
sziasztok
DELL Latitude E6400-ra milyen Linux-ot ajánlanátok?
SSD
intel Core2Duo 2.26 GHz
2 GB RAMManjaro megfelelne?
-
rii
nagyúr
válasz
_Dumber_ #28044 üzenetére
ezt én is tudtam, csak nem akartam bogarászni, próbálgatni, hogy most sikerül-e vagy sem.
reménykedtem, hátha valaki megmondja a megoldást, mivel ha sikerül, akkor az egész gép leáll, kapcsolhatom be újból, ha nem sikerül, akkor egész éjjel menni fog a gép is és a netrádió is ..... ezt a kényelmetlenséget szerettem volna megspórolni mások tudása árán
most OSX alatt ezt írja ki:
time – Time is the time at which shutdown will bring the system down and may be the word now (indicating an immediate shutdown) or specify a future time in one of two formats: +number, or yymmddhhmm, where the year, month, and day may be defaulted to the current system values. The first form brings the system down in number minutes and the second at the absolute time specified.akkor
shutdown +0400ha 4 óra múlva akarom, hogy kikapcsoljon a gép?
-
rii
nagyúr
a shutdown -R now mintájátra hogy lehet belőni h 4 üra mőlva kapcsoljon le a gép?
-
rii
nagyúr
köszönöm .-)
-
rii
nagyúr
ja'hogy van VLC
köszönöm a tippeket ... megnézem mind ...(#25216) CPT.Pirk: hogy lehet a jó öreg mplayer-nek beadni egy net-es rádiót? .-)
az lenne a legjobb ...
meg volt még régen az mpg123 is 'asszem .-) -
rii
nagyúr
sziasztok
Manjaro Linux alatt szeretnék egy webrádiót hallgatni, amit pld OSX alatt az iTunes, vin alatt meg a VLC le tud játszani ...
tudnátok mondani kérlek Manjrao Linux alá olyan media player-t ami tud netrúl stream-et lejátszani?
-
-
rii
nagyúr
sziasztok
Manjro alatt van netes-forgalomszámláló?
Az Uploaded és a Downloaded-r elennék kíváncsi ... -
rii
nagyúr
nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!
(#24645) Jim-Y: sikerült - és egyedül ezt - a Deluge-t feltennem, és nagyon bejön .... köszönöm!
-
rii
nagyúr
manjaro alatt hogy van a csomagkezelő?
Midnight commandert (vagy valami kétablakost) fel lehet tenni manjaro alá?
tudnátokkérlek torrent és DC klinenst ajánlani?
-
rii
nagyúr
Jelentem, Manjaro felment .-)
minden van mi szem-szájnak ingere ... net, wifi, vga, sound ...köszönöm a segítséget!
-
rii
nagyúr
itt alapból HDD van
de én ilyet még nem láttam, hogy ennyi kernel panicmit kellene? fordítani kernelt erre a gépre?
ezért az durva ... 97'-ben csináltam olyat utoljára, azt se tudom eszik-e vagy isszák már a kernelfordítást ...vagy valami másik kernelt betölteni-letölteni?
-
rii
nagyúr
az milyen már, hogy bettem ugye a 64-bites Manjaro DVD-t ... hibaüzenettel be sem jött a graf. felület
majd a 32 bites Manjaro-t kernel panic
Lubuntu: kernel panicmajd visszatettem a 64 bites Manjaro-t: eljutottunk az egér kurzorig
reset
most már bejött a graf. felület Login screen-je is ... igaz hogy nem enged be ...
reset
most másfajta login screen jön be, és továbbra sem enged be -
rii
nagyúr
betettem a Manjaro DVD-t, és a login után elakad ... ezek a hibaüzemnetek jelennek meg
az intefgrált VGA nem tetszik neki?
vagy a hálózatot hiányolja? -
rii
nagyúr
nemide
-
rii
nagyúr
nagyon köszönöm!
a manjaro-t is! -
rii
nagyúr
sziasztok
olyan Linux distribet keresnék,
- ami kevés erőforrás igényű, (graf felülettel persze) (LUBUNTU?)
- lehet rá pakolgatni azért tetszőleges ablakkezelőt (akár windowmaker, akár englentianment, akár ice wm, vagy open wm)
- user friendly legyen ... öreg vagyokmár mókolni vele )))-.
- pendrive-ról is telepíthető legyen, ... nincs most perpill dvd olvasómelőre is nagyon köszönöm, ha volna valakinek tippje, merrefele nézelődjek
-
rii
nagyúr
sziasztok
erre a lapra milyen linux-ot ajánlanátok?
- TV mögé lesz betéve, HDMI-m tudja kiküldeni a jelet
- csak film, talán némi net .., zene
- valami vezeték nélküli bill-el szeretném használni
- könnyű telepítés (bár már rengetegszer tettem fel linux-ot, UHU, Red Hat, Debian, de már nem tudnék energiát belefektetni egy hard core telepítés, meg dselect ))))-.
- a lehető legpuritánabb is jó lesz ... -
rii
nagyúr
válasz
Claude Leon #21661 üzenetére
mennyire bonyolult telepíteni egy ilyen linux disztrib-et?
ha a debian a 10-es nehézségű a dselect-el, az UHU pedig a 1-es nehézségű a maga 45 perces installásával, és mindent felismerésével, akkor az általad említett distribúciók hol helyezhetők el a nehézségi listán?
-
rii
nagyúr
sziasztok
azt szeretném megkérdezni, hogy régebbi laptopokra mi az a linux diszribúció, ami a legkebesebb erőforást emésztené fel?
a Lubuntu?
vagy egy másik disztribúió, egyedi telepítéssel, kis CPU-t igénylő ablakkezelővel?net - youtube - echotv -s hiradók - skype webcammal - Xvid -es filmek
ezekre lennének használva a laptopok -
rii
nagyúr
osx alatt behalt a lotus notes de nadon dulván
activity monitor - force quit - rá se hederít
ps -aux - kva hosszú a lista
hogy kell pipe meg grep-prel stringre keresni? hogy csak a "lotus" nevű soork legyenek, lássam a PID-jét, és kill -9 et adhassak neki?
-
rii
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #15905 üzenetére
nem egyszer feltettem már dselect-el linux-ot, de attól még kezdő vagyok .-) ...
vagy hogy mit keresne ennek a topiknak a first postjában? jahátigen )))-.én is szeressem a dselect-et ... semmi baj vele azon kívül, hogy csillió benne a lehetőség, meg amikor akadnak egymással .... nahjm .... .-)
-
-
rii
nagyúr
köszönöm!
sh4d0w: kb 96-ban volt, hogy életem első linuxához leültem ... az is slackware volt
az xf86config-gal kell megcsinálni ezt a file-t? -
rii
nagyúr
válasz
Rimuru #15861 üzenetére
nagyon köszönöm
meg is találtam a régi kedvencet
-
rii
nagyúr
köszönöm
(#15858) Vladi:
minden disztribúció esetében már magától indul?(#15859) colomb2:
gondolom a debianban van a legtöbb ablakkezelő, nem?
van lista a meglevőkről? -
rii
nagyúr
köszi mindenkinek a válaszokat!
(#15850) colomb2:
jogos a kérdés
mi a különbség a kető között?Linux alatt voltaképp van a xwindow (amit a startx-el indul, nem?) ... és arra kell még feltenni az ablakkezelőket, nem?
köszi a linket ... kde, gnome ... de rég volt ....
-
rii
nagyúr
linux alatt milyen ablakkezlők a legnépszerűbben mostanság?
ice wm?
windowmaker?
enlightenment?
openwin? (sun solaris jellegű azt hiszem) -
rii
nagyúr
sziasztok
Linux-hoz milyen BT-s bill.-t ajánlanátok?
vagy bármelyik jó? -
rii
nagyúr
sziasztok
knoppix LIVE -hoz, konqueror ala hogy lerhet FLASH playert tenni?
-
rii
nagyúr
válasz
Major Major #7582 üzenetére
köszi!
átnézem
-
rii
nagyúr
Hello!
hogyis kell az ls eredményét file-ba irányítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest