Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Akciókamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Sokszor nem válaszolok egy-egy hozzászólásra, az pont azért van, mert nem akarom tovább boncolgatni a témát.
-
DarkByte
addikt
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Azért lehet próbálkozni az értelmes vitával. Bár a többség lehet bontja a sátorfáját és.. csomagol.

-
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
A legtöbb programnál nincs gond a flatpak futási sebességével. Az indulási sebesség az, ami lassabb, mint a csomagkezelős appoknál, illetve sok helyet foglalnak a flatpakos appok, mint a natívak.
-
DarkByte
addikt
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Én pont a Bottles-t próbáltam ki Flatpak alatt nemrég. Egy régebbi CD iso-s játékot akartam beüzemelni, a CDemu-s emuláció azért megtréfált a Flatpak sandbox-olásával, de Flatseal-el meg sikerült oldani hogy lássa amit kell, és gyönyörűen ment utána. Kimondottan örültem hogy a kísérletezéssel nem a host gépet kellett szétbarmolni, így bármikor eldózerolhattam és újrakezdhettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest