Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valaki szeretne érveket/ellenérveket olvasni a flatpakról, az Redditen sok ilyet talál (nyilván angolul): https://www.reddit.com/r/linux/comments/1h7ze64/why_flatpak_is_a_blessing_for_linux_beginners_and/
Ez friss, most írták ki 3 órával ezelőtt (nem én voltam, istenbizony!). SAJNOS a Redditnek van egy olyan hülyesége, hogy elrejti a mínuszos lepontozott, pedig ezek a vélemények is érdekesek (többnyire). Én az összes ilyen leminuszoltat felpontoztam
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 16GB RAM/512GB SSD Space gray
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest