Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Apple asztali gépek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Linux 4% asztali reszesedese pont jo
Dehogy jó. Pont azért nem portolnak rá egy csomó szoftvert, mert nincs felhasználóbázis, plusz a hatmilliófelé húzó közösségnek sem lehet semmit értelmesen legyártani.
Tele van mindenfele csillogo-villogo kutyuvel, ami elvonjak a figyelmet
KDE Flashback...
Mindezek tetejebe egy update lassu
Ezt adom! Én a Windows 10 frissítéseit nem győzöm kivárni. Már tikkelek, ha frissíteni akar valamit..
Meg nagyobb baj, hogy az alkalmazasok egy resze is a magaeva tette ezt a filozofiat, pl. egy Symantec Endpoint scan-t elinditani parancssorbol olyan korulmenyes, amivel nagyjabol a DOS korszakban talalkoztam utoljara.
Látod, ehhez nem értek, én csak egy mezei asztali user vagyok, aki nem akar (újabb) Windows verzióra váltani (pedig tudnék, mert 100% jogtiszta licenszem van), de a Recall és hasonló takony szolgáltatások miatt nem vagyok rá hajlandó váltani. Nekem ez már sok. És itt jön a nagy frusztráció, hogy van a Mac (felejtsük el), van a ChromeOS (felejtsük el), meg van a Linux, ami jó lenne, de az sem az igazi, mert az asztali Linuxokkal is millióegy probléma van. A BSD meg egy tökönszúrás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air 13" M1 8GB 256GB A2337 ÚJ AKKU
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- MacBook air 13 2024 m3 8/256gb garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs