Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Valami baja van a tápomnak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Linux 4% asztali reszesedese pont jo
Dehogy jó. Pont azért nem portolnak rá egy csomó szoftvert, mert nincs felhasználóbázis, plusz a hatmilliófelé húzó közösségnek sem lehet semmit értelmesen legyártani.
Tele van mindenfele csillogo-villogo kutyuvel, ami elvonjak a figyelmet
KDE Flashback...
Mindezek tetejebe egy update lassu
Ezt adom! Én a Windows 10 frissítéseit nem győzöm kivárni. Már tikkelek, ha frissíteni akar valamit..
Meg nagyobb baj, hogy az alkalmazasok egy resze is a magaeva tette ezt a filozofiat, pl. egy Symantec Endpoint scan-t elinditani parancssorbol olyan korulmenyes, amivel nagyjabol a DOS korszakban talalkoztam utoljara.
Látod, ehhez nem értek, én csak egy mezei asztali user vagyok, aki nem akar (újabb) Windows verzióra váltani (pedig tudnék, mert 100% jogtiszta licenszem van), de a Recall és hasonló takony szolgáltatások miatt nem vagyok rá hajlandó váltani. Nekem ez már sok. És itt jön a nagy frusztráció, hogy van a Mac (felejtsük el), van a ChromeOS (felejtsük el), meg van a Linux, ami jó lenne, de az sem az igazi, mert az asztali Linuxokkal is millióegy probléma van. A BSD meg egy tökönszúrás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionos váltógomb és Button box
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 11.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest