Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Pottering nem a saját fajtám, kikérem magamnak.
Az első és legfontosabb baj a systemd-vel, HOGY NEM MŰKÖDIK! abban a pillanatban, amikor olyat akarsz vele csinálni, ami nem az alap desktop elvárás, felborul a fenébe.A másik nagy probléma, hogy olyan döntéseket hozott meg Pottering, ami abszolút védhetetlen és ostoba, és amikor ezt felrótták neki, akkor rendes elmepata módjára reagált (sose tudom, hogy az szocio- vagy pszichopata).
Egyik húzása az volt, hogy megírtad a unit fájlt, és ha nem volt jó az userid meghatározása, akkor helyette fallbackkel. ROOTRA! Nem nobodyra, amit minden normális csinálna, hanem rootra. A másik, hogy ha nem volt korrekt a névfeloldás konfigja, akkor fallbackelt a google dns szerverére, amiért a jelenleg hatályos magyar törvények szerint kettő év börtön jár.
Aki ennyire nem hajlandó semmit betartani, ami az opensource szoftvert jellemezte huszonx évig, arról csak azt tudom feltételezni, hogy a következő döntése is elmeroggyant lesz. Vagyis nekem kockázat, rettegés, pluszmunka.
A másik probléma, hogy azt állítja, ő egy taskmanagert készített. Ami közben csendben átvette egy rakás más program helyét is. Például time source, syslog, stb.
A harmadik, hogy a unix alapelve, hogy karakteres fájlokkal dolgozik. Ehhez képest a rendszer log már bináris. Vagyis unixon semmi keresnivalója.
Kösz, nem kérem. Menjen át windowst fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged