Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz Rowon #195 üzenetére

Pottering nem a saját fajtám, kikérem magamnak.
    Az első és legfontosabb baj a systemd-vel, HOGY NEM MŰKÖDIK! abban a pillanatban, amikor olyat akarsz vele csinálni, ami nem az alap desktop elvárás, felborul a fenébe.

A másik nagy probléma, hogy olyan döntéseket hozott meg Pottering, ami abszolút védhetetlen és ostoba, és amikor ezt felrótták neki, akkor rendes elmepata módjára reagált (sose tudom, hogy az szocio- vagy pszichopata).

Egyik húzása az volt, hogy megírtad a unit fájlt, és ha nem volt jó az userid meghatározása, akkor helyette fallbackkel. ROOTRA! Nem nobodyra, amit minden normális csinálna, hanem rootra. A másik, hogy ha nem volt korrekt a névfeloldás konfigja, akkor fallbackelt a google dns szerverére, amiért a jelenleg hatályos magyar törvények szerint kettő év börtön jár.

Aki ennyire nem hajlandó semmit betartani, ami az opensource szoftvert jellemezte huszonx évig, arról csak azt tudom feltételezni, hogy a következő döntése is elmeroggyant lesz. Vagyis nekem kockázat, rettegés, pluszmunka.

A másik probléma, hogy azt állítja, ő egy taskmanagert készített. Ami közben csendben átvette egy rakás más program helyét is. Például time source, syslog, stb.

A harmadik, hogy a unix alapelve, hogy karakteres fájlokkal dolgozik. Ehhez képest a rendszer log már bináris. Vagyis unixon semmi keresnivalója.

Kösz, nem kérem. Menjen át windowst fejleszteni.

Új hozzászólás Aktív témák