Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
Aktív témák
-
Savanya
addikt
Jót és kellemes áron akarsz akkor a mistrálban AC Freezer 7-et veszel , 5250ft brutto
-
Qtyatár
tag
Bővebben: link
Ez van nekem eladó. 6500k irányáron. -
Vitus
őstag
Hi! A végtelenségig nem lehet leszabályozni (alaplapom le tudja nem kell szabályzó), egyszerűen a konstrukció nem jó szerintem. Nem is az a gond, hogy baromi hangos hanem inkább idegesítő hangja van lehet, hogy a bordakialakítás miatt a légáramlás kelti a furcsa zajt nem pedig a csapágyak. Zalman jó lenne nekem de nem akarok buherálni nekem olyan kell amit megveszek és rárakok minden suffnituning nélkül.
Szóval várom a jelentkezőket. 
-
Pilot
tag
A Zalmannak van full réz és alu réz kűtője fordulatszászabályzóval. A Kosztolányi téren található boltban árulnak ilyet, de sajna az árára nem emlékszem.
Nekem ilyen van csak S478/AMD foglalathoz. Kis átalakítással szerintem rá lehetne tenni a 775-re is, csak nincsenek megfelelő szerszámaim hozzá. Ezért most eladó: 6000- (Alig volt használva, 1 éves)
Másik megoldás, ha beiktatsz egy fordulatszám szabályozót, mert minimális fordulat csökkenéssel rengeteg zajtól lehet megszabadulni.
A Mistralban lehet valami Heatpipe-os cuccot is kapni.
[Szerkesztve] -
Vitus
őstag
up
-
Vitus
őstag
Sziasztok!
Szóval van egy P5P800 alaplapom benne egy 3GHz-es proci és ezen van egy gyári hűtő.
A teljesítménye rendben van 32-38 fok a proci terheléstől függően, viszont a hangja szinte elviselhetetlen. Lenne valakinek valami jó teljesítményű de halk hűtője? Tippeket is szívesen fogadok, hogy melyik a legjobb és hol tudnám megvenni. Este válaszolok mindenkinek most pedig irány a gálya
thx
Vitus
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Revolut
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Fedora Linux
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval várom a jelentkezőket.