- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
naga
senior tag
válasz
Johnny Cage #16 üzenetére
Szerintem meg nem az üzletbe kell neki visszavinni, hanem oda, ahova a garancia jegyén feltüntetett szervíz van. A monitorokhoz mindig adnak külön gar. jegyet, és miután kinézted a címet hívd is fel a szervízt, mert én múltkor megszívtam kinéztem a legközelebbi szervízt vittem a dög nehéz monitort, erre a szervízes rámkiállt az ajtóból, hogy ha garanciális szerelés lesz, akkor vigyem máshova, mert már nem végeznek ott ilyet, mondjuk ez egy Samsung volt, de ez nem jelent semmit.
-
naga
senior tag
Azt, hogy valamilyen mágneses tér pl. egy hangszóró zavarja és ettől ''csúnya'' lesz a képe, de ez nem villanásszerűen lesz ilyen, hanem állandóan és nem is tűnik el magától, hacsak nem ''mágnesezed'' le vagy szünteted meg a zavar forrását. Próbáld ki, hogy hangszórót messzebb teszed, vagy esetleg másik videókarival is. Az OSD menűben van olyan, hogy degaus.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest