Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
bryan051992 #11312 üzenetére
Úgyhogy belépsz megint a Zeus Tweaker-be, az OC-ra nyomsz, és kiírja az aktuális állapotát. Ha nem nyomtál okét a set on boot-ra, akkor csak újraindításig marad meg.
Én is tesztelgettem egyébként az OC-t a napokban, 1200-on észrevehetően gyorsult a launcher, meg a programok közötti váltogatás, viszont a komolyabb programok mint Youtube, vagy Navi 1-2 perc használat után reboot-ra vágták a rendszert. Most levettem 1100-re, így már csak a képernyő megy el fél óra után pl. Youtube-tól, meg a tálca bal sarka bekockásodik egy csöppet. Úgyhogy végül visszavittem alapra, úgy tűnik az enyém nem egy strapabíró darab. Ez mondjuk a GPS-ében is észrevehető, de legalább a hívások nem késtek soha.(#11313) bubus66
Persze, csak a script-elés miatt van fenn, Market-ről bármikor visszarakható.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest