Új hozzászólás Aktív témák
-
BeeNiTTo
tag
helló!
ha esteleg ennél döntesz lehirhatnád hogy játékokra mennyire alkalmas? (mert én is kinéztem és főleg játék+film-lenne a fő pont)
hogy van e utánhúzás mennyire folyamatos a kép...ezekre lennék kiváncsi
vagy ha másnak van ilyene attol is szivesen elfogadnék egy véleményt[ Szerkesztve ]
-
I3EI\ICE
aktív tag
A méret és az ár viszonyából kiindulva ez szerintem csakis eIPS lehet (akárhogy is nevezik különböző adatlapokon), ami az igazi prémium panelektől (H-IPS, S-IPS, S-PVA...) messze elmarad, de a TN+film panelnél egy szinttel jobb színhűségben, és nagyságrendekkel jobb betekintési szögek vonatkozásában.
Ha jól veszem ki a különböző adatlapokból, 75Hz-es üzemódra is képes, ami szintén egy nagy extra. A 25 fps filmek, videók sokkal folyamatosabbak rajta, mint 60Hz-en, és egy hangyányival a játékokat is folyamatosabban jeleníti meg (főként ha az adott játékot mondjuk 100 fps körüli, vagy feletti framerate-tel tudja megjeleníteni a videokártya).
Én a 250-es fényerőt keveslem, de cserébe (az adatok szerint) 30 Wattot eszik, ami a méretét tekintve rendkívül baráti (igazából nehezemre is esik elhinni, hogy ez legyen a maximum fogyasztása).
A 6bit+FRC sem egy profi szint, de azt hiszem ennyi pénzért egy vadi új 27-es kijelző eIPS panellal nem lehet rossz vétel. Sőt, ha nincs semmilyen "sötét titka" a modellnek (pl erős ips-glow, ami az olcsó IPS moncáknál gyakori), akkor szinte biztosan jó vétel.Ha megveszed, kérlek számolj be itt a tapasztalataidról, szerintem lehetünk itt páran akik kíváncsiak lennénk rá.