Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricibácsi
tag
Pont így vettem én is tévét,( 0% THM, ajándék Bluray lejátszó) igaz az Euronicsban, de külön garipapírt kaptam hozzá, neten el is adtam a lejátszót 25E-ért ( bolti ár 35E ), de legalább egy havi törlesztő kijött belőle. Szerintem ragadd meg az alkalmat, karácsony körül mindenki nyomja az ilyen akciókat.
-
Fricibácsi
tag
Új firmware telepítés után a prémiumcsatornáknál megjelent a HBO GO, ez új, vagy csak nekem nem tűnt fel eddig. Fizetős csatorna lesz ez, ki tud róla valamit?
-
Fricibácsi
tag
válasz Kabel15 #13082 üzenetére
A 620-as "hagyományos" formatervezésű, a 660-as és társai un. Cinema Screen formatervezés, vagyis keret nélküli a panel, innen a méretbeli különbség. Beépített wi-fi van benne, kapsz hozzá egy Magic távirányító pluszba, és azt hiszem a LED háttérvilágítás mikéntjébe is különbözik. Nekem 671-es van.+30K volt az árkülönbség, de kaptam egy Blu-ray lejátszót ajándékba, így nekem megérte.
-
Fricibácsi
tag
Külső merevlemezt szeretnék venni a tévémhez, mekkorát bír el a lejátszója, ill. mire kell ügyelni?
-
Fricibácsi
tag
válasz Watt25 #13041 üzenetére
Úgy ahogy mondod, azokat a klippeket nem játsza le, szerintem is vmilyen licencgondok lehetnek a dolgok mögött, sajnos Nektek csinált már olyat, hogy kiírja, hogy "energiagazdálkodási okokból a készülék 5 /ill. 1 / perc múlva kikapcsol" üzenet jelenik meg és az idő letelte után ki is kapcsol?
-
Fricibácsi
tag
Eladnám LG BP 620-as Blu-Ray lejátszómat, A tévéhez kaptam ajándékként, de nem igazán van szükségem rá. Euronicsban vásárolt, hivatalos LG gari,kibontott, de még csak ki sem próbált állapotban, wi-fi, Smart funkció, stb. Bolti ára 35 E, ebből engedek, de van egy határ ahol inkább megtartom. Érdeklődni priviben.
[ Szerkesztve ]
-
Fricibácsi
tag
Nem tudom másnál is így van, de SMART tévénél a Youtube-ra kattintva néhány videó nem érhető el.Jellemzően videóklippek nem visz,de például filmtrailereket szépen játsza. Valami le lehet tiltva ebben az alkalmazásba? Böngészőröl belépve mennek a klippek is, csak kín kivárni míg betölt.
-
Fricibácsi
tag
Ma vettem meg az LM 671-esemet ,nagy az öröm meg a boldogság, Még rendesen be kell lőnöm a kép és egyéb beállításokat, ha van valakinek tapasztalata, megoszthatná velem. Próbáltam wi-fi-n netre csatlakozni, de jelszót kér, és amit szerződéskor adtak azt nem veszi be / T-Home IPTV-m és netem van/. Valakinek összejött már, vagy én vagyok a láma?
[ Szerkesztve ]
-
Fricibácsi
tag
Visszaolvasva a fórumba, azt írta valaki, hogy az LW5500 SMART funkcióba nem játsza le YouTube-ról a videókat. Változott ez azóta, kijött új firmware, lehet orvosolni a problémát?
-
Fricibácsi
tag
válasz gulyasa #12909 üzenetére
Elsősorban 3D és a HD filmek nézésére használnám, ezt mindkettő tudja. Smart csak érdekes kiegészítő lenne.Az a gond, hogy olyan boltban nem jártam ahol mindkettőt egyszerre meg lehetett volna nézni. A LW szériából már csak kevés lehet, már az edigitalba sincs, Auchanba még látni ritkán, és ilyen ingyenes hirdetőoldalakon találtam párat,gyanúsan olcsón. Ezek olyan "kamionról lepottyantak" lehetnek?
-
-
Fricibácsi
tag
Az lw5500 és lw5590 típusok csak a PVR funkció meglétében különböznek egymástól.Smart funkciók,böngésző jól használhatók a fent említett két típusnál, vagy inkább felejtősek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen routert?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- EA Sports WRC '23
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Karácsonyi, szülinapi, évfordulós és egyéb AJÁNDÉK ÖTLETEK!
- E-book olvasók
- Tökéletes töketlenség
- War Thunder - MMO Combat Game
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest