Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas927
csendes tag
válasz blakey #94313 üzenetére
ohh.
akkor mered ajánlani ezt a tv-t? Local Dimmingnek mi a szerepe? Gondolom azért jó ha be van kapcsolba (bizonoys esetekben).
Az szólna még az LG mellett, hogy tudomásom szerint emberközpontúbb a szervize, mint Samué. Kérdés, hogy madaras Tesco-nál mondjuk hogy van a szervíz. Hozzá kell küldeni vagy az LG-hez
-
tamas927
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok.
55ös méretben keresgélek a nappali falára valami szépséget.Eddig csak Samsungom volt, így nem nagyon van viszonyítási alapom. Auchan webáruházban láttam, hogy akciós most a 8100, itt Kaposváron és környékén sajos se Auchan se olyan hely ahol jobban szemügyre tudtam volna venni a tv-t élőben, így a pécsi media marktot meglátogattam. Hát elsőre nagy csalódás volt, majd pár youtbe teszt után is ez az érzésem.
Fekete képernyőn ezer meg egy árnyalat Viszont még mindig valamiért az LG felé húz a szívem.
8500-ös már nem fér bele (vagyis befefér, de van kell húzzak egy határt..).
Esetleg a 6950-es is ennyire árnyalatos, még ha tudom, hogy gyengébb is.Youtube, hbo go, xbox, spotify, tv nézésre szeretném használni + legyen egy kis ékszer a nappaliban
(kicsit offos, de leírom...Philips Ambilight nagyon tetszik, de nincs HBO GO támogatás, Sonyról nem sokat tudok, MM-ben azt mondták túl van árazva, Samsung Q széria megint a határ felett van (árban kb mint a 8500-ös), így ha LG nem, akkor Samu NU7402 jöhet szóba, ami úgy gondolom, hogy nagyjából a 6950-es szintje.
De ha valaki meggyőzne, hogy a 8100-es hibáját csak bemesélem magamnak, akkor azonnal rendelném Auchantól, úgyis van 14 nap elállási jogom
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.