- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz Meklod #23702 üzenetére
A filmek közül nem tud mindent lejátszani, de ezt senki nem is mondta h egy tökéletes media player van benne, ezért természetesen nem viheted vissza a tv-t gariztatni. A tv-kbe ennél jobb lejátszót nem szoktak beletenni, ez a level4.1-es kódolású filmeket tudja az a felettieket nem, sőt 24p-t se tud, ettől függetlenül szerintem egy elég korrekt és nagyon sok fáljal boldoguló beépített lejásztó, az átlagot simán megüti. Nálam amugy eddig kb minden 3D filmet lejátszott, szóval vszleg szerencsétlen módon rosszul konvertált filmeket fogtál ki, vagy nem tudom. Nálam még a fullsbs aranyhaj mkv is simán ment, csak jól kell átkonvertálni és ez is visz akkor mindent tökéletesen..
-
Kroni1
veterán
válasz Meklod #23695 üzenetére
Nem lenne szabad, már rengeteg filmet néztem a saját lejátszóról HalfTAB HalfSBS 1080p-ben de még egy sem szaggatott! Az usb2 szabványnak is bírnia kell, mert az tudna 30MB/s-et is. Én arra gyanakszom, hogy egy olcsóbb pendriveról akarod lejátszani, és az nagyon lassú, amit lassan bír olvasni a TV. Ha így van akkor próbálj egy jobbfajta pendriveot vagy méginkább egy 2.5"-os külső USB HDD-t. Ha külső HDD-ről nézed és arról akadozik a kép akkor nem tudom mi lehet a gond, azzal nem szabadna ilyet csinálnia..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest