- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuzzyka
tag
válasz Iceman83 #33550 üzenetére
Nekem is direct ledes es van bevilagitasom, de erdekes, h nem a sarokban hanem a saroktol 5-6 centire. Hiaba allitgatom nem javul ugy, h a kep meg elvezheto monosegu legyen. Nagyon bosszant mert sotet kepnel full vilagos. En haklis vagyok erre es nem nagyon tudok a filmekre koncentralni
-
Cok3
csendes tag
válasz Iceman83 #33550 üzenetére
En a 3 LG tv-mbol eddig mindegyiken tapasztam es amit a boltban neztem, azon is, de ilyen minosegben, mint ezen, amit visszavittem, meg egyiken sem.
Noveremeknek volt iszonyat mazlijuk - vettek egy csomagolasserult 47lm669s-t electrostore-ban es semmi, de semmi bevilagitasuk nincs! Mazlistak
Azt hiszem, hogy befejeztem az LG-vel. De most komolyan. Illetve van egy konspiracios teoriam - nem lehet, hogy edigitalba vagy media marktba, ahol dragabb, nem kerulnek ilyen selejtek, mint a kisvallalkozasokba? Mar nem tudok mire gondolni. Befurodtem parral. A masodik tv, amit visszaviszek ket heten belul. Mar kezdek azon gondolkozni, hogy en vagyok a hulye...pedig nem, ahogy a mellekelt kepek is mutatjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Hifiman HE-R9 vezetékes fejhallgató (új, bontott csomagolás, garancia)
- Hifiman Deva Pro vezetékes nyitott planár fejhallgató (új, bontott csomagolás, garancia)
- Acer 1328Wi 3D DLP Projector
- Hifiman HE400SE v2 nyitott planár fejhallgató (új, bontatlan és bontott is)
- Hifiman HE400SE v1 nyitott planár fejhallgató (új, bontatlan)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest