- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azurooandrew
tag
válasz sz.z.csicsi #22688 üzenetére
sajnos a magyar gari mit sem ér ...le akarnak rázni békítő baromsághoz irányítottak....
Fogalmazhatunk akkor úgy (az elmúlt posztok tanulságát alapul véve), hogy nem a magyar gari a prioritás a vásárláskor, hanem inkább az hogy a megvétel/átvétel előtt ellenőrizni tudjuk a felhősödés mértékét illetve az esetleges pixel hibákat a paint képekkel pendriveról?
Melyik az pesti üzlet, ahol erre van lehetőség ? Én akár a kiszállítás előtt odamennék, és csekkolnám majd kiválasztanám a megfelelőt (legkevésbé problémást) ha engednék persze (komoly kétségeim vannak), így fel sem merülne a "nem átvétel" vagy, hogy vissza kellene fuvarozni a tv-t a cégnek és egy másikat hozni.
-
proly01
őstag
válasz sz.z.csicsi #22688 üzenetére
Tudnál feldobni képet róla?
Laca0yilván nem ezt várom el a pénzemért és hidd el nekem a legdurvább a helyzet.Gyakorlatilag naponta tisztítom a tv-t nézegetem stb...arról nem is beszélve,hogy majd 1 évet spóroltam rá!!!De b@sszus már 6 ot visszavittem az üzletben 3 at kibontottak (még az LW sorozatból).Az euronicsben kb 8 at kipróbáltam.Nekem volt itthon kapásból 4 az már összesen 21 TV!!!!
A 21 ből egyetlen egy darabot sem találtam ami ne világított volna be itt vagy ott.Az 5590 esem volt aránylag tűrhető,de az nem is oldal ledes és még az is a bal alsó sarokban bevilágított.
Vagy ide hoznak ebbe az országba ilyen szart csak, vagy én vagyok ennyire szerencsétlen,de ez nem lehet véletlen:Itt valami más van
....Pr:)ly....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest