- ASRock lapok általában
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Aktív témák
-
scofield82
csendes tag
válasz
bigiboyka #1904 üzenetére
Köszönöm ez a probléma meg is oldódott működik!
Viszont van egy másik bajom: ugyanez a tv nem kommunikál egy LG HT903TA házimozi hdmi csatlakozójával. kép abszolút nincs hang is csak szaggat. kell erre valkami külön beállítás tv-n vagy házimozin? másik dvd vagy házimozi ment már rajta de ez a 903ta nem jelenik meg a tv-n csak sima scart csatival.
A Tv Simplink funkciója se működik így jól pedig mikor indítanám a lemezt reagál a slimpink , át is váltaná a tv-t a hdmi csatlakozóra de csak fekete kép van és azt irja ki h nincs jel. 1.4es hdmi kábellel akartam összekötni tehát nem hiszem hogy a kábellel lenne a baj.
A házimozi setup menüjében is csak az 576i vagy p funkció az elérhető a többi nem) Mivel lehet a probléma a tv-vel vagy a házimozival? -
scofield82
csendes tag
Sziasztok.
Van egy LG 37ld450 tipusú lcd tv-m ami össze van kötve egy Lg ht503th tip. házimozival.
Megcsináltam a tv-n az Usb hacket, hogy játsza le a filmeket is. sikerült is de az usb lejátszás hangját hogy tudom megszólaltatni a házimozin? ha sima tv adást nézek ugy jó működik, de erre nem jöttem rá hogy kellene megoldani hogy működjön.
Valaki tud ezügyben infóval szolgálni?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged