Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
masterminds #1023 üzenetére
okés kössz és infrás telóval hogyan lehet?
-
Endor
csendes tag
válasz
masterminds #940 üzenetére
Látom, az orosz oldalon az én netes LD650-esemhez is van újabb firmware.
Kérdés, hogy az orosz LD650 tényleg ugyanaz a modell-e, és érdemes lenne-e pendrive-ról frissíteni, ha az automatikus netes kereséssel nem talál újabb verziót.
Érdekes, hogy más LG oldalakon nincs is Drivers and Software menüpont a netes tv-khez, csak az oroszoknál.[ Szerkesztve ]
-
197505
csendes tag
válasz
masterminds #940 üzenetére
Az hogy lehet az orosz oldalon van fent új fw,a tv viszont nem mutat egyet sem?Ha van frissítés,akkor az nem mindenhová értendő?
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
masterminds #917 üzenetére
Erről a "lejátszások fülön" tudnál egy print sceen képet mutatni, hogy pontosan hol is van.
-
breakout123
aktív tag
válasz
masterminds #863 üzenetére
Köszi a segtséget. Időközben vettem is egy hosszabbítót. Sokkal olcsóbb mint egy hub és a hubot ki se használtam volna mégha működne akkor se. Úgyis max egy eszközt használok egy időben.
-
Barohawk
aktív tag
válasz
masterminds #838 üzenetére
megoldódott de azért köszönöm.
Csak meg kellett osztanom a win-ben is a mappát -
trafipax
tag
válasz
masterminds #788 üzenetére
köszi, akkor elindulok visszafelé
-
Darth_Revan
veterán
válasz
masterminds #769 üzenetére
32LD420
Most komolyan, nem lehet kábel TV-t rádugni? Szobaantennával megy.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz
masterminds #757 üzenetére
Köszi.
Priviben küldenél 1 linket ahol van ez a "lista" és 1 leírás az okosításról? Köszi -
cucinho
aktív tag
válasz
masterminds #703 üzenetére
Nincs DTS hangsáv, az tudtam hogy nem viszi. Viszont nincs az az mkv amit lejátszana (próbáltam már vagy 30 különböző film/sorozattal), mindenre 0:00:00 hosszt ír, és nem tudom megnyitni... :/
03.03.26-tal neked 1-es beállításon ezek szerint működik az mkv lejátszás, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Navika75
csendes tag
válasz
masterminds #540 üzenetére
2,5 " vinyom van ,soha nem volt vele ilyen problema,nincs külön tápja
-
Zé81
csendes tag
válasz
masterminds #538 üzenetére
Szia!
Egy 3,5 WD 320GB winyóm van ,kap külön áramot is.Nem tom mi lehetett vele,mert ha a winyót indítottam el elsőnek és utána a tv-t akkor nem csinálta! Na mindegy teszt alatt van az egész.A szinkron viszont mintha nem csúszna! -
ToBeY
nagyúr
válasz
masterminds #380 üzenetére
Köszi szépen az info.Nagy kár m2ts miatt mert a legtöbb HD film vagy m2ts vagy mkv.
-
csanadu
csendes tag
válasz
masterminds #367 üzenetére
soha nem mondtam hogy tudatlan vagy!
Csak arra akartalak rá vezetni hogy az adott link alatt le van irva a menete a dolognak.
Az LG honlapján ajánlás van egy kiegészitö egységre ami lehetövé teszi a pc és a tv közötti adat átviteli lehetöségre.
De akkor minek a külsö HDD?
De a lényegen nem változtat.Ez egy plussz lehetöség + 80000 ft-ert.Ami a tipusok közötti lejátszási hibákat illeti. Csak a tapasztalatokat irtam le.Ajánlom figyelmedbe az MPEG4 forum LG szekcioját!!!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
masterminds #374 üzenetére
1080p filmel nem próbáltad esetleg?mkv vagy m2ts-el
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz
masterminds #372 üzenetére
A 2,5" merevlemezekről lejátszott HD tartalom akadásmentes a maga 5400rpm-vel?pl nagyobb méretű mkv-k,m2ts-el mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
csanadu
csendes tag
válasz
masterminds #360 üzenetére
az a baj hogy azt sem tudod hogy mirol van szo!!!!
A lényeg ott van
Az igaz hogy adapter függö a szolgáltatás !De ha azt hiszed hogy rádugod a tv re és már menni is fog az átjátszás!! akkor tevedsz.és csak minimum 720p fog menni!Azt is elkell árulnom hogy az lh széria is tudja!! ugy hivják hogy LGMOD.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz
masterminds #358 üzenetére
LD550 nem wifi ready készülék, hanem wireless av link-et támogató.
Nagyon nem ugyan az a kettő.
Wireless av link annyira jó, hogy a wifi modul segítségével vezeték nélkül tud kapcsolódni a tv az ezt támogató blu-ray, media box, házimozi és hasonló eszközökhöz. -
bigiboyka
csendes tag
válasz
Nagyon érdekelne ez a dolog de ezek szerint senki sem tud bővebben róla,de ha mégis valami tapasztalat lenne valakinek vagy teszt róla szívesen vennénk páran szerintem
-
csanadu
csendes tag
válasz
http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showtopic=2228