- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
HA szünetmentesed nincs, akkor legalább ne viharos időben fressents...:Y
Azóta próbáltad újra fressenteni?
Általában csak az alaplapoknál szokot a bioselb@xás végzetes lenni, mert akkor úgy odáig sem juthat a móka, hogy ránézzen a lemezre. Persze biosátültetéssel még azt is helyre lehet hozni.... -
nyesi
csendes tag
Nekem is volt egy ilyen combom, de GCC-4120B! Vagyis ennél amiről szó van régebbi! Elején még vitte a -R t, kb 1 éves korában jött elő ez a probléma, hogy nem! Mivel LG-re 2 év garit adtak, ezért a legközelebbi LG javítószervíz(boltot megkerülve, mer onnan ua rossz állapotban jött vissza gar jav után)simán kiadta rá a csereutalványt , amit a bolt már kénytelen volt elintézni!! Szóval ez nem azér van mer LG szar, egyszerűen csak beszart. Na ez konkrét vó't!!
-
Peat;)
veterán
Ha olcsón akarsz venni dvd írót ott van HengR és Gianni egyikőjük biztos árul. Más:combo drive-t nem egy felől hallottam hogy pont ezért nem szabad venni, mert abban az időben amikor elkezdték kiadni ezeket kicsit sok volt az egyszerre. Elhasználódnak és nyekkennek. Szvsz a márkák 90%-a. Lg-ből nagyon sok van a környezetemben, a cd írók nagyon jók ilyen nekem is van(2 éves és egy !!! cd-t rontott, ott is én voltam a hülye bár nem írok sokat) Lg dvd írókat is dicsőítik(az egyik fajtánál ami 4X-es egy firmware frissítés után már 8X-osan írtak asszem, tehát pl. a 4X dvd íróban nagyon jó lehet az optika a többihez képest). Ja igen, ha már a márkánál vagyunk: ha én megnézem az aida nevű progival a cd írót akkor Hitachi-Lg-t ír ki, szóval a névvel nincs baj, főleg hogy ketten gyártják(tották), kétszer annyi tudás, tapasztalat. Szerintem ez a két név nagyobb mint a nec.
Ha két év alatt a combó többi része ment rendesen az elég szép, én újra lg-t vennék, mint nec-et. Lg biztos kibírja 2-3 évig, míg Nec-ről a fene tudja. Ha elolvasom a ph tesztet ott is szimpatikus az lg. Vagy vegyél pioneert, de ott is hallani rontásokról szvsz tökmindegy mit veszel, nagy eséllyel 2-3 év múlva megint nyekken. (még a plextor is)
Ja igen:csak az lg tud dvd-ramot írni a nevesebb dvd írók közül ha még ez számít.
[Szerkesztve] -
Christoph
aktív tag
Igazad van, a negatív vélemény minden hardver esetén felmerül, tökéletes hardver nincs, de ha egy konkrét kérdésre vártál választ, szerintem más címet is adhattál volna a topicnak, a mostani cím félreértelmezhető, ezt a hozzászólások is alátámasztják....
Tudod, engem csak azért zavar ez, mert nekem az LG-s hardvereimmel még nem volt problémám, elég sokan szeretik anyázni ezt a márkát, ez a topic a cím alapján csupán egy újabb lehetőség erre....
LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG LG -
Ga
tag
Épp akartam kérdezni, hogy nem most lett két éves véletlenül?
Én korábbi sima DVD-olvasóval voltam/vagyok így. Kifekszik az optika, ugyanis ennyire tervezték az élettartamát!
Az enyém először alig akarta olvasni a gyári dvd-ket, aztán már egyáltalán nem. Közben a DVD-filmeket vitte (néhol azért megakadt). Ez volt kb. a 2. szülinapja körül.
Telef LG.hu-nak, egy srác elirányított egy hivatalos LG-szervízbe (egy konkrét emberhez). Emberünk tapasztalt (és bennfentes) szervizesnek tűnt, és közölte, hogy sajna ennyi az élettartamuk ezeknek (egy új egység árába került volna kb. az optikai fej cseréje)...
Azóta távol tartom magam az LG optikai cuccaitól...
Egyébként az egység továbbra is működik, de már csak CD-olvasóként (ki tudja meddig), most már semmiféle DVD-t nem vesz be a gyomra.
Ciao:
Ga -
-
Bazsesz
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest