Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Tegnap este az Inno 6600Gt-mnek próbáltam lecserélni a gyári hűtőjét. Miután rendkívüli óvatossággal felaplikáltam, és rendszert indítottam, elkezdtem tesztelgetni.Tökéletesen ment, és végre csendben volt. Kb 10 perc után egyszercsak összetolta a képet, kilépett winbe a 3dmark, és valami hibaüzit kaptam.Újraindításkor már a windows logo-ban is függőleges csíkok voltak, az egérmutatón fekete pöttyök, és 3d-t nem tudott.Ma reggelre már 2d-ben sem tudok semmit csinálni,mert 10-20 mp-vel a bejelentkezés után kikapcsolgat a monitor 5mp-ként 1mp-re. Lesarkaztam volna? De hát direkt vigyáztam rá, a csavarokat is csak kézzel húztam meg,nehogy eltörjem, így is stabil volt.Meg nem billent a borda.lekaptam a hűtést róla, vissza a gáyit, ugyanazt produkálta. Majd jött a sarkok vizsgálata.SEMMI...5x nagítás alatt sem..az előbb ismét műtőasztalra fektettem, és 4x optikai nagyítással(digitális fényképező)*5x nagyítót elé tartva csináltam pár képet.20x nagyításon valami látszik az egyik sarkán.Ez lehet lesarkazás?(na de mitől is?)Külön kiemelném,hogy a képen látható ezüstpaszta mérete a valóságban pár tized mm szélességű csík, ezért nem tudtam már letörölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest