Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Gabesz87 #465 üzenetére

Szerintem Te belefutottál abba a hibába, hogy egy belső tárhelynek megformázott SD-kártyát kivettél (régi 32 Gbyte-os), majd a helyére betetted a hordozható tárhelyként formázott új kártyát (128 Gbyte-os). Így minden olyan program, ami kinn volt a régi kártyán, "ment a levesbe".
    Ha, "hordozható tárhelyként" van megformázva az SD-kártya (FAT32), akkor lehet kiajánlani kb. bármilyen operációs rendszernek, mint MSD (mass storage device) eszközt. Viszont, ha belső tárhelynek, akkor nem szabad kivenni a kártyát (nincs is értelme, mert Windows alól semmit nem fogsz rajta látni). Belső tárhelynek formázott kártyát egyébként - ha az benne van a tablet-ben - a Windows "intézőjében" meg kéne tudj nyitni (MTP protokoll), és másolnod is kellene tudni rá. Hogy nálad ez utóbbi miért nem megy, azt nem tudom. Talán mert már a rendszer kicsit "szét van esve". Lehet nem ártana neki egy factory reset ...
    Egyébként, ha van normális router-ed - ne adj' Isten 5G-s wifi-vel - akkor ne vacakolj kábellel, hanem told át wifi-n (indítani kell egy ftp szervert a tablet-en, ilyet már sok fájlkezelő tud) az átmásolandó fájlokat.

Más: Én is belefutottam a "sahara_rx_data:237"-es hibaüzenetbe. Nem tudnám megmondani, hogy mi segített, ill. hogy mi lehetett a hiba oka, de utóbbi esetén valamilyen Windows frissítésre tippelek, mert ez nekem legutóbb (igaz hónapokkal (évekkel?) korábban) még működött. Végül a laptop-on sikerült összehoznom a dolgot nagy kínkeservvel (lehet ha most próbálnám megint nem menne). Talán ez a driver segített, de ez se 100%. Aki teheti, inkább tegyen fel egy régebbi build-et a Win10-ből (vagy talán még jobb lenne Win7?).

Új hozzászólás Aktív témák