Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz87

veterán

Kis segítséget szeretnék kérni, mert nem boldogulok az új 128 GB-os kártya használatba vételével. Nem is a kártyával van igazából baj. Beraktam a tabletbe, leformáztam előbb hordozható tárhelyként, géppel összeköt, és fel is másoltam rá meséket a gyereknek. Aztán szembesültem, hogy a VLC eltűn, gondolom az előző, 32GB_os kártyára volt telepítve. Na nem baj, gondoltam, akkor leszedem a Play-ről, de most az istenért nem tudom telepíteni, mert egyfolytában az ugrik elő, amikor telepíteni próbálom, hogy tárhely felszabadítása. Mintha nem lenne elég hely. Pedig a 16GB belső tárolón kb. 9 van használva. SZóval nem értem, mi a fene baja van. Próbáltam belső tárhelyként formázni az SD-t, azzal sem volna baj, viszont úgy meg a géppel összekötve egyszerűen nem tudok rá másolni. Kiírja a file kezelő, hogy Lenovo Tab3 8 Plus, és amikor elkezdenék oda másolni, azt írja, az eszköz használatban van, vagy nem elérhető. Amúgy emlékeim szerint korábban a file kezelőben atablet neve alatt volt egy SD-tárhely, vagy ilyesmi nevű "mappa" is, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Tud valaki valami okosat mondani?

Új hozzászólás Aktív témák