- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Dell notebook topic
- Analóg fényképezés
- Milyen videókártyát?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszabond
aktív tag
Beszéltem velük is telefonon, ők is belerakják a +4gb ramot ha kéred őket, de ezt bármelyik kereskedés meg fogja tenni neked, kb 7K HUF az felára a 4giga ramnak jelenleg. Egyébként nem nagyker hanem kisker. nagyker árlistát nem nagyon fog csak úgy találni a neten..oda már regisztráció kell hogy láthasd.
Mondjuk a hirdetésükben a képen 4GB hirdetik a computerimperiumnál is...nem tudom mi az a 8gb.... (de belerakják ha kell persze..)
A gépek pedig Június közepére érkeznek kb minden üzletbe ahol hirdetik, mert jelenleg egyiknek sincs raktáron -
Tod
csendes tag
válasz
Torrente08 #47 üzenetére
Szia. Én is pont ezen a konfiguráción gondolkodom. Computeremporium ők nagyker is amúgy? Mikorra mondták a gépet jövőhéten? Ők rakják bele plusz 4 gb ramot v elírás a 4gb?
-
Bazunga
tag
Hát én is ezzel szemezek, csak i5-ben kellene nekem. Halál felesleges az a i7 nekem benne. Remélem lesz olyan kivitel is valamivel olcsóbban. Első laptopnak megteszi ez asszem.
-
Torrente08
csendes tag
Én idáig úgy vettem észre mindig a [computerimperium] -nál vannak a legjobb lenovos ajánlatok. Ma kérdeztem, Y580 jövő héten érkezik hozzájuk 4 helyett 8GB RAM-mal fogják adni 300-ért a Full HD i7-est, lesz benne billentyűzetvilágítás és GTX 660 2GB
Én már megrendeltem, ha megjön csinálok róla néhány képet és futtatok egy Battlefield3 tesztet
-
Iomega
addikt
A Laptopszalont nézegesd, állítólag itt a legkedvezőbbek az árak.
Ha az áfát vissza tudnád igényelni, akkor még kedvezőbben is kijöhetnél a vételárral.Azzal a 4 GB rammal, és 1TB hdd-vel nem kellett volna spórolniuk.
-
Iomega
addikt
Nagykerben csak akkor vásárolhatnád meg, ha viszonteladó lennél, számtech bolttal rendelkeznél, vagy vállalkozói igazolvánnyal, ami feljogosít arra, hogy számítástechnikai eszközöket is vásárolhass nagykereskedelmi áron.
Amennyiben ezen feltételeknek nem felelsz meg, akkor csak a kisker árakkal kalkulálj.
-
Tod
csendes tag
Tud valaki segíteni h Lenovo laptopokat konkrétan ugye ezt a Lenovo Y580 melyik nagykerekben érdemes majd keresni?
Vagy nem nagyon érdemes nagykerekkel foglalkozni? Nem olcsóbb?
Kiskerbe melyikek a legjobbak? -
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok,
Igazából az Y580-ról nincsenek még tapasztalatok, (mivel még nem jelent ugye meg, senki nem tesztelte komolyabban.)
Jelenleg nagyon erősen azon gondolkodom, hogy ez legyen vagy az ASUS G55vw. (430K HUF)
Abban kellene segítség hogy melyiket válasszam.
Sajnos a pénz erősen befolyásol, ez mindenképpen az Y580 (300K HUF) felé billenti a mérleg nyelvét viszont:
Asus G55 van benne 128GB SSD amit ugyan mSATA-val (120GB SSD kb 50K HUF) bele lehet pakolni az Y580 ba is de vajon garivesztéssel jár e?
+4 GB RAM az kb 7K HUF
illyetve a winyó sebesség 5600 vs 7200...Körülbelül ezzel a 3 upgrade-el a a különbség már csak olyan 60-70K még mindig az Y580 javára.
AZ ASUSban nincs míg az Y580 ban van OPTIMUS.
Mennyit dob ez az akkuidőn? Örülnék ha kb 3 órát tudnék filmet nézni akksiról.a 3D megjelenítés nem érdekel.
Szervizelésről mik a tapasztalatok? Asus vs Lenovo? ( A Lenovonak asszem csak Lengyelországban van szervize és oda küldik ki futárral így az átfutási idő min 3 hét ha jól tudom) az ASUS-ról semmit nem tudok.Szóval melyik legyen? Mert legkésőbb Júliusban meg kell vegyem a laptopomat.
-
Iomega
addikt
"Jól olvastam h a gépben van billentyűzet világítás?"
-Igen.
"június közepéig jön ki?"
-Reméljük.
"Gyárilag a Lenovo -ra 2 év gari van?"
-Ezt én sem tudom pontosan.
"Jól látom h az egyik legerősebb változat
(Intel Core i7 3610QM / 4GB / 750GB / NVIDIA Geforce GTX 660M / 15'6 Full Hd)"-Szerintem, ez nem pontos info még, reméljük, hogy lesz komolyabba hardveres összeállításban is.
Számomra ez lenne a tökéletes: i7, 1TB hdd, 8GB ram, GTX 660"Olyan 300 körül lesz?"
-Nagy valószínűséggel, de GTX 660-as kártyával lesz olcsóbb összeállítás is az Y580-as.
-
Tod
csendes tag
Sziasztok.
Nem rég adtam el az előző laptopomat (acer 3820 Tg).
Már pár hete várok vmi jó Ivy Bridge + Kepler vga-s kis gamer laptopra.
Diablo III full garfon alap lenne.De ha jól látom nem nagyon kell tovább keresnem az a gép nekem tökéletes lenne.
Van egy pár kérdésem rlem valaki tud segíteni.
Jól olvastam h a gépben van billentyűzet világítás?
Lesz belőle 14 és 15 colos változat is? 14 is június közepéig jön ki?
Gyárilag a Lenovo -ra 2 év gari van?Jól látom h az egyik legerősebb változat
(Intel Core i7 3610QM / 4GB / 750GB / NVIDIA Geforce GTX 660M / 15'6 Full Hd)Olyan 300 körül lesz?
Tud valaki privibe v ide küldeni pár boltot ahol várható ilyen gép.
Főleg hol lehet a legkedvezőbb ára?Előre is thx.
-
Iomega
addikt
válasz
Torrente08 #33 üzenetére
-
q2w3
senior tag
válasz
Torrente08 #35 üzenetére
Én akkor már valami GT650 körül nézelődnék, legutolsó esetben GT640. Azok már valamennyire jó grafikus teljesítményre képesek.
-
Iomega
addikt
válasz
Torrente08 #35 üzenetére
A GT630 sajnos a közelében sincs teljesítményben a GTX660-hoz.
-
Iomega
addikt
válasz
Torrente08 #33 üzenetére
Az a baj a GT630-al, hogy gyengébb mint a GT555-ös.
-
Az áráról lehet tudni valamit? Ha tippelnem kellene 200k fölé lőném
-
q2w3
senior tag
Számomra is nagyjából eldőlt hogy Y580-at vegyek ha megjelenik, egyedül azt nem tudom, hogy i5 vagy i7-es procival. Mivel hordoznám is ezért lehet az i5 lenne praktikusabb, mert kevesebbet eszik, de nem tudom mennyire jön ki a különbség a 2 között. A melegedésről nem is beszélve. Amúgy a laptopszalon honlapján 1333mhz-et írnak a memóriára, de ahogy nézem a hivatalos oldal szerint csak 1600-as memóriával fog érkezni, szóval valamelyik elírás.
-
Ehnaton88
csendes tag
válasz
pistike666 #22 üzenetére
A Proci hűtőpad nélkül 69-73C terhelve, azt nem tudom, hogy hol helyezték el a CPU-t a gépben, de egyedül a monitor háta mögötti kilógó részben, ahol a hűtőbordák találhatók, csak ott volt érezhető, hogy meleg (gondolom hő csövezve vezetik a meleget oda). Gép alját "tapogattam"
de nem volt több kb 25-28C-nál
A GPU 62-67C között mozgott. -
Ehnaton88
csendes tag
430-ért vettem, de nekem a ROG dizájn jobban bejön, szerintem ez egyéni, hogy kinek mi jön be
, az alábbi okok miatt vettem Asus-t minden port USB3-as, 128gb SSD, ROG
, a hűtése nagyon profi 2-3 BF3 után is teljesen hűvös maradtak azok a részek, amelyeket a kezemmel érintek. (ez a gumis borítás, nagyon kellemes tapintású)
Ezt úgy írom, hogy az árát nem nézem, mert abban a Lenovo tényleg verhetetlen
A y580-ban is 1600Mhz memóriák vannak? Egy barátom ezzel a géppel szemezget a kedvező ár-teljesítmény mutató végett, majd megnyomkodom -
Iomega
addikt
válasz
Ehnaton88 #18 üzenetére
A burkolatot nézem, nem látom azt a minőséget, amit a Lenovo nyújt, így még mindig jobb választás lehet a Lenovo Y580-as, mert az minőségibb, valószínűleg az ára is magasabb lesz.
Viszont az Asus esetlegesen alacsonyabb indulóára kedvezően fog hatni, viszont, ha közel olyan lesz a vételára, mint a LY580-nak, akkor egyértelmű, hogy a Lenovo felé fognak konvergálni a vásárlók.
Mindenesetre köszi, hogy megosztottad ezt az infót!
-
Ehnaton88
csendes tag
A GTX660m-et volt szerencsém kipróbálni egy asus g55 ben (hamarosan érkezik az enyém
) a BF3 alatt minden ultrán fullHD felbontásban szépen futott, a legnagyobb tűzharcban sem lassult be(szűrőt nem használtam 15,4" fulHD ban én nem látom értelmét).
A 3610qm pedig végig 3GHz felett ketyegett turbo boost-al, (22nm jót tett a procinak, az alacsonyabb fogyasztás u.a a TDP kerettel, mi kell még a turbónak)
Jó párosítás ez a VGA-processzor -
q2w3
senior tag
A Lenovo amerikai honlapjára is kikerült az Y580. [link]
Már közeledik a megjelenés
-
Iomega
addikt
válasz
pistike666 #14 üzenetére
Szeptember körül azért már olcsóbban meg lehet venni. Ha 10-15 ezerrel olcsóbb , már az is valami, mert annyira nem sürgős, hogy rögtön a megjelenés után rohanjon az ember megvenni.
-
pistike666
csendes tag
Ismerős... de olyan gyorsan szórják ki a cuccokat, hogy igyekszik az ember mindig a legjobbat megvenni és várni a hibák tökéletesítésére, amik lehet h javítva lesznek, de mindig van valami új... Telóval is így vagyok, meg az Y570-et is majdnem megvettem, de olvasgattam, meg volt pár youtube vidi, ami kicsit elvette a kedvem, vártam-vártam, aztán meg lassan itt az Y580 és ezért nem jutottam el a vásárlásig... De szerintem most már erre majd beruházok.
-
Iomega
addikt
válasz
pistike666 #12 üzenetére
Sokszor belekerülök ebbe a körbe, mindig halogatok, aztán kijön az újabb modell, akkor meg várok arra, és végül több év telik el, mire megveszem azt amit szeretnék.
-
pistike666
csendes tag
Hát én ebben a mérséklődésben nem igazán hiszek, főleg a mostani helyzetek miatt, ami megy Európában, szerintem inkább drágulni fog, vagy esetleg év vége fele pár ezerrel leszállítják... De majd akkor meg beharangozzák az Y590-et
és akkor meg amiatt lesz a halogatás, de persze az csak fél év múlva jelenik meg, vagy később... XDDD
-
Iomega
addikt
válasz
pistike666 #10 üzenetére
Hasonlóképpen. Én is várok, hogy majd az ára mérséklődjön egy cseppet, na meg a tesztek mit mutatnak. Mondjuk a számok magukért beszélnek. A GTX 660M , az nagyon komoly.
-
pistike666
csendes tag
-
Iomega
addikt
válasz
pistike666 #8 üzenetére
Reméljük.
Szerintem júniusra megérkezik a gépezet.
-
Iomega
addikt
válasz
pistike666 #6 üzenetére
Meg 4 gb ram, a másik kettőben 6, és 1 tb hdd. Teljesen logikátlannak ez az összeállítás.
Reméljük, hogy csak elírás. -
pistike666
csendes tag
Igen ezen én is gondolkoztam, hogy érdekes... Lehet, hogy elírás, vagy még változik, vagy nem értem, hogy mi benne a logika. Nem érzed, hogy a legtöbbet kaptad, mert hiába választod a legdrágábbat a vinyó nem a legjobb. Nem mintha, a 750 GB kevés volna, de akkor is.
A RAM még csak megoldható 8 GB-ra... -
Iomega
addikt
válasz
pistike666 #4 üzenetére
Érdekes ez az összeállítás. Az i7-tel szerelt változatban 4GB ram van, míg az i5-össel szereltben meg 6GB ram.
Azt hittem lesz ez az összeállítás is, hogy i7 Ivy bridge, 8gb ram, 1TB hdd. -
Iomega
addikt
Lenovo IdeaPad Y580
Specifikáció:
Quad Core / Dual core Intel next gen Ivy Bridge Processor
2GB dedikált Nvidia GeForce GTX 660M GPU
4GB RAM up to 8GB DDR3 RAM
Optional SSD or up to 1TB HD
15,6" (1920 x 1080) Full HD kijelző
1MP webkamera mikrofonnal
DVD/Blu-Ray optikai meghajtó
JBL Sztereó hangszórók
Wi-Fi/WiDi/Bluetooth, Gigabit LAN
HDMI, 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0
5 óra akku üzemidő
Méretek: 15.16 x 10.04 x 1.41
Súly: 2.7 Kg[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- GT710 passzív videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest