- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaplap-proci probléma
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
manieeec
tag
Sziasztok!
Y50-70 laptopom van, idén lesz 4 éves (ssd, ram upgrade volt). Újabban van, hogy használat közben "összeomlik" a kép. Csíkozódik, lefagy. Ilyenkor ha megnyomom a power gombot, alvó állapotba kerül, megnyomom még egyszer a powert és hibátlanul működik tovább. Ez mire utalhat? Lehet kikéne tisztítanom, esetleg újrapasztázni? Videóvágásra használom többnyire, nem örülnék neki ha meghalna...
-
manieeec
tag
Sziasztok!
Azért írok, mert most lesz aktuális az Y50hez egy SSD+RAM upgrade - Premiere használhatóbbá tétele miatt - és kéne egy kis megerősítés.
Az SSD-re egy 500GB 850EVO-t néztem ki, ehhez kell külön rig, vagy az, amiben a mostani HDD van jó hozzá? Ha jó, akkor a HDD-t egy ilyen rigbe tenném ( KATT ) hogy külső meghajtóként funkcionáljon utána az egyik 3.0-s porton keresztül.
A ramnál merült fel bennem egy kérdés. Elég ha az 1600mhz+1,35V stimmel, vagy pontosan ugyanazt a fajtát is kéne vennem ami most van benne? (gyári) Vagy ezt a 8-ast elrakhatom egy fiókba és kitben kéne vennem 2x8-at... Egyébként ezt néztem ki: KATTKöszi a választ előre is
[ Szerkesztve ]
-
manieeec
tag
Sajnos tényleg nem tudok 180-nál többet rászánni, pedig az Y700 az SSD+HDD kombóval nagy plusz lenne. Elkezdem vadászni a hirdetéseket, aztán remélhetőleg karácsony előtt összejön egy garis Y50.
Kösz mindenkinek a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
manieeec
tag
válasz Plazmacucci #14596 üzenetére
Értem, akkor az Y510p-t kukázom. Ahogy nézem a cpu és a gpu is jobb egy picivel a belinkelt Y50-70ben. SSD-t lehet rakni HDD mellé vagy csak az egyik lehet bent?
-
manieeec
tag
válasz Plazmacucci #14594 üzenetére
Hogyhogy? Ennyire rossz? Talaltam is egy Y50-70t garisan, viszont ebben csak 4GB ram van, azt kicsit kevesnek erzem [link].
-
manieeec
tag
Sziasztok!
Valószínűleg szükségem lesz egy laptopra, a PC-t pedig mellőznöm kell, ezért egy olyan laptopot kerestem ami max 180k, viszont játékra is lehet használni (nem ultra high 60fps a cél, de 2-3 éves játékok fussanak rajta legalább). Ahogy néztem, újonnan ebben az árkategóriában ez elég esélytelen, ezért körülnéztem a használtak között is.
Találtam 170k-ért egy használt Lenovo Y510P laptopot 1 év forgalmazói garanciával.(i7-4700MQ (2.4GHz), 2 Db NVIDIA GT 750M SLI (2x2GB), 8GB RAM, 1TB HDD) Mire kéne figyelnem a vásárlás előtt? Azt tudom, hogy játék alatt hajlamosak túlmelegedni, ezért érdemes beszereznem egy hűtőpadot. Még milyen gyenge pontja lehet ennek a típusnak? A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest