- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
buborekosviz
tag
Nem tapasztalta valaki hogy egyes billenytűk háttérvilágítása erősebb lenne mint a többié?
-
metalbambi
tag
válasz Hawnin #10004 üzenetére
szerintem is nagyon megéri. Eladás szempontjából sem utolsó dolog ha van még 1 extra éved a gépre, másrészt, inkább karbantartom a gépem évente 6ért mint h 3év múlva már 1 alkatrész kerüljön 40be.....
Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
kisza25
félisten
válasz nmy1212 #10001 üzenetére
az rendben van, de én vidéki vagyok, eljuttatni a laptopot, azt leszervizelik, visszajuttatják, 2x utazik évente kitudja hogyan, leszervizelik kitudja hogyan és még fizetek 6eFt-ot, persze aki személyesen betudja vinni annak előny.
Pont ez miatt kb 1,5 évente cserélek laptopot, mert nem tudom átpasztázni garivesztés nélkül és ahogy én használom (játék) nagyon nem ártana évente pasztázniEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Assyd
csendes tag
Sziasztok!
Azoktól kérdeznék, akiknek UHD IPS Y50-ük van.
Terjengenek legendák, hogy lockolva van a kijelző 48Hz-en, illetve sok probéma van akkor is
a feliratok, bármik megjelenítésével, játékok futtatásával, ha 1080p-re van állítva a felbontás.Tudna erről valaki valmait mondani? Keresgéltem vissza de nem nagyon találtam érdemi választ.
köszi szépen!
-
v1kt0hr
tag
Sziasztok! y510p csak nekem bässza szét a kezem amikor írok vele? a laptop szélénél 1-2 millis eltérés van és a perem szabályosan vágja a kezem nagyon jó ez a "prémium kategóriás" cucc...
Esetleg valakinek valami 5let, hogy hogyan lehetne orvosolni a problémát?//szigetelőszallaggal nem szeretném leragasztani a perem mentén//
[ Szerkesztve ]
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
v1kt0hr
tag
-
kisza25
félisten
válasz v1kt0hr #10011 üzenetére
mekkora kezed van, hogy azt eléri gépelés közben? vagy a csuklódat vágja? nekem még nem tűnt fel a dolog, most direkt kipróbáltam, de rájöttem, hogy a levegőben van a kezem gépelés közben
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
jkhaul
csendes tag
Ebben tudna valaki segíteni? Köszönöm!
-
Sheld
senior tag
válasz kisza25 #10014 üzenetére
Nekem is vágta. Bár az y510p billentyűzete sokkal jobban bejött, mint az y50-é. A kijelzővel már kibékültem, így már csak a billentyűzet ratyisága az egyedüli visszahúzó erő. Az ASUS K53TA-nak is jobb a billentyűzete szerintem.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Hawnin
tag
válasz jkhaul #10015 üzenetére
Kb 1 hete vett tesóm gépet mindenhol kerestem az olcsóbbik fajta y510p t de sehol nem találtam neki.
Legalább 6 7 boltot végig böngésztem személyesen bementem szétnéztem de az olcsó y510p k mindenhol elfogytak túl jó volt az ár/érték aránya szerintem mindet eladták már.
Persze meglehet hogy valahol találsz még kallódóban de ne fűzz hozzá sok reményt -
dragoners
tag
y510p hőmérséklet témához egy picit visszafordulva, ugye kaptam új alaplapot, és kíváncsiságból ránéztem, hogy játék közben meddig megy fel a hőmérséklet (egyelőre úgy, hogy nem vízszintesen van az asztalon, hanem valami emeli hátulról). A hőmérséklet 63 fok fölé nagyon nehezen akart menni, csak pislogtam... húztam rajta egy kicsit, de így is csak 68 fokig ment fel. 3dmark alatt és játékok alatt nyomtam, nem jutottam vele sehogyse 70 fokig.
Aztán levettem az emelést, vízszintesre raktam az asztalon. Legmagasabb hőmérséklet 75 fok volt, nyílván a második videókártya produkálta a legnagyobb számot. 3dmark -on is a legkíméletlenebb módot raktam be, kemény 5-6 fps volt az átlag, izzadt is a gép tőle rendesen, de mégse ment 75 fok fölé, ami számomra hihetetlen meglepő volt.
Lehet, hogy még új az alaplap, és azért csinál nekem ilyen kellemes meglepetéseket, vagy az utángyártott alaplapok valamivel jobban bírják a terhelést, és a hűtésük is jobb (GT 750M SLI).
-
bbubby00
őstag
Y50, alja eleg brutal modon gyujti a port.. ahol a proci es a videokari van.
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
bbubby00
őstag
válasz latger #10027 üzenetére
Nálunk is napjában 2x fel van súrolva, meg hasonlóak, DE a telefonra is most dobtam fel egy fóliát és a szösz elkerülhetetlen ellenségem volt. Ki kellett mennem az erkélyre hogy nekilássak a feladathoz...
Biztos mi vagyunk a bénák, de a szösz-por nem akar kitakarodni a lakásból...Másik:
Mi a picstől akadozik a gép játék közben?! Vagyis inkább laggnak nevezném. Valami wifis progit is dobjak rá plusszba a gépezetre?[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
kisza25
félisten
válasz latger #10027 üzenetére
asszonykám rendszeresen takarít, de a gép alján van egy 30cm hosszú rács amiből 5cm x 3cm ahol igazából a venti tud szívni, elég hülye megoldás és a porszűrő miatt pár óra használat után már beszürkül, mondjuk én napi 2-3 órát biztos játszom és 8órát dolgozom a gépen, napi minimum12órát megy a gép
sanis77: csak az alját, ami a hátránya az egyben az előnye is, mert hamar eltömődik a porszűrő, de belülre nem sok mindent enged, a hátulját amilyen nehéz volt leszedni elsőre, most már olyan lazán lejön, be van járatva rendesen, eddig 5x szedtem szét 1hónap alatt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz bbubby00 #10034 üzenetére
Az intel oldaláról a legfrissebb wifi driver és a router át állítása az alap csatornáról, ha sok wifi jel van a környéken, kapcsold le a torrentet, ha játszol, vagy az asszonyt ne engedd youtube videózni
-
bbubby00
őstag
válasz Sárpac #10036 üzenetére
Köszi a tanácsot, próbálkoztam azzal is, de hihetetlen mód a por mindenhol jelen van sajnos!
De a 9.emelet erkélyére nem jutottak fel már olyan könnyedén.
Van elég sok wifi a környéken. Melyik frekvenciára kéne állítani hogy jó legyen?!
Haverom úgy állította be az övét, hogy a vezetéknélküli egér szaggat...Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Assyd
csendes tag
válasz bbubby00 #10034 üzenetére
Haliho,
Mifélve Wifi probléma van az Y50 kapcsán?
Erősen filózom, hogy én is beállok az y50-esek közé. Vettem egy Asus n551-et, de ott nagyon meredek gondok voltak a wifivel, ugyh visszaszolgáltattam, mert nem találtunk rá megoldást.Úgy általában a gyenge wifit megoldja egy sima modul csere?
-
nmy1212
aktív tag
válasz bbubby00 #10041 üzenetére
Eve online(itt nem érzed annyira max a jumpgate-n csak a hullád marad ), WoT(itt a leglátványosabb 300-600-as ping 2-5 másodpercig.) Teamspeak alatt is látványos ez a típusú lag.
Titanfallra még nem vettem rá magam hogy felrakjam Alien isolation és Shadow of mordor alatt ez ugye lényegtelen. -
Assyd
csendes tag
Akárhogyan is,
egy olyan wifiproblémát mint hogy: a routertől messzebb már töredékére esik a jelerősség"
megoldhat egy wifi modul csere?
kösszi -
kisza25
félisten
nálam volt egy gyorsba vett router, amivel egyedül a router szobájában volt 5-ös jelerősség, lecseréltem egy tp link 1043-ra és most 2 helyiséggel arrébb is 4-5-ös a jel, tehát van jelentősége a routernek.
Nálam olyan hibajelenség van, hogy asszony lekapcsolja a notiját elmegy a net és újraindítás oldja csak meg, de ez az asztali géppel is ugyanígy van, tehát nem az y510p hibája, hanem a routeré[ Szerkesztve ]
-
sanis77
csendes tag
Vettem pár napja egy CM U3 plus hűtőpadot.
Rendesen be is üzemeltem, ahogyan azt kell, de egészen furcsa dolgot generál.Terhelés alatt, tehát ha például játszom a gépen az Nvidia kártyával, akkor annak a hőmérséklete teljesen jó, 60-65 fok, viszont a processzor újabban felmegy 90-92 re.
A kiáramló levegő egyáltalán nem forró, sem a burkolat.
Hwinfoval mérem, szerintem jól mutatja a hőmérsékletet.
Vajon mért van, hogy ekkora különbség van újabban a gpu meg a cpu közt?
Pedig rendes 3d-s játékokat futtatok, alapértelmezetten a dedikált kártyával.Tapasztalt már valaki hasonlót?
/y510p/ -
kisza25
félisten
jelentem, hogy kipróbáltam simán felment a winfos7 a Transcend MTS400 128GB SATA III 6Gb/s M.2 SSD-re
szóval 20eFt-ért megoldható az SSD+HDD az y510p-be
winfos minősítő 7,9/7,9-re értékeli (nem mintha sokat lehetne rá adni, de jól mutat)[ Szerkesztve ]
-
rezadam81
csendes tag
Valakit nem érdekel 500as Samsung SSD? Y50 tulajokra gondolok elsősorban nyilván.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- Szuper áron új Huawei Matebook 16S /i7-12700H 16GB 1000GB SSD 2,5K IPS touch Garancia!
- Bomba áron dobozos új Lenovo Legion 5 /Ryzen7-6800H 16GB 512GB SSD RTX 3060 6GB 165 Hz Garancia
- Bomba áron dobozos új Lenovo Legion Slim 5 /Ryzen7-8845HS 32GB 512GB SSD RTX 4060 8GB 240 Hz Gari
- Dobozos Új DELL XPS 13 9315 2in1 /i7-1250U/16 GB Ram/512 GB SSD/ 4K UHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs