Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• taptaq

aktív tag

Vásároltam a telefonhoz az ebayről, pár száz forintért egy bluetooth távirányítót (selfie).Persze nem olvastam végig figyelmesen az apró betűs részt, hogy csak iPhone, LG, Samsung kompatibilis a cucc. Gondolom nem is kell nektek mondani, még csak párosítani sem lehet a Lenovo A536-al.
    Utolsó ötlettől vezérelve feltettem egy android 4.4.4 alapokon nyugvó custom romot http://www.needrom.com/download/samsung-galaxy-4/.
    Mivel KitKat, nincs bug, a "selfie" távirányítót simán felismeri és a megfelelő programmal a Camera360-al együtt is dolgoznak. Próbáltam az originál romban a system/build.prop fájlt szerkeszteni, átirkáltam a a Lenovo neveket Samsungra, hiba ezután sem volt, de ezzel a kis kütyüvel továbbra sem tudtam párosítani, csak akkor miután feltettem ezt a samu custom romot.
    Lehetséges lenne, ezt az RR romot úgy módosítani, hogy pl. Samsung Galaxy A7 legyen a neve és persze ez a kis "selfie" távirányító is működjön vele?

Lőttem pár fotót ezzel a rommal és nem kicsit leesett az állam a minőség miatt.
    Hozzám képest sikerültek a fotók szerintem túlságosan is jól.

[kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]

Új hozzászólás Aktív témák