Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Úgy néz ki sikerült
Már 97%-on van. A Lenovo Vantage szerint közepes az állapota, a 38Wh helyett 17,6 Wh a kapacitása. Ezzel akkor még mennie kell majd fél órát biztosan -
mexel
veterán
Sziasztok. Páromnak előkerült a G710 laptopja. Szerettem volna feltölteni de az akku ledje csak villog és nem megy a töltés 1% fölé.
Előtte kb 1 órát bírt ( kb 1 -2 éve állt)
Megcsináltam a szokásos trükköket, kihúz, power gomb nyom stb stb, de semmi. Még 90W-os töltőt is dugtam rá a kicsi helyett, semmi.
Van erre valami mód hogy kiugrasszam ebből a halott állapotból? -
mexel
veterán
Engem az érdekelne, hogy hogyan tudnám újra működésre bírni ezt az OEM partíciót. Amikor a gépet megvettük, akkor Acronissal lementettem az egész hdd tartalmát, az oem partícióval együtt. Utána a hdd-t formáztam és tettem rá egy új rendszert.
Most szeretném visszaállítani az eredeti állapotot, és az Acronissal visszatettem mindent a hdd-re. (MBR-t is elvileg)
Most ugyanúgy néz ki minden mint amikor a gépet megvettem, de ha a recovery gombot nyomom meg a gépen az indítógomb helyett mégsem lehet rendszert visszaállítani, simán elindul a windows.
Hogyan lehetne ezt megcsinálni?Tehát az oem partíció adatai is megvannak, méret szerint is vissza tudom tenni a vinyóra, de mégsem működik a recovery gombos visszaállítás. Nagyon szeretném megcsinálni, ért valaki ahhoz hogy hogyan rakhatták ezt fel eredetileg? ( feltételezem az MBR környékén lehet valami amit mégis töröltem, de olvastam olyat is hogy van valami 1-2 megás partíció még ami az indításhoz kellene de azt nem mentettem le talán)
Érdekelne megoldás nagyon, előre is köszönöm
-
mexel
veterán
Sikerült megtalálnom S12-n egy komlett HDD mentést a gyári állapotról, amit Acronissal leszedtem. Most visszatelepítettem mindent, úgy ahogy gyárilag volt (partíciókat, a rejtettet is). Minden működik is, kivéve az "One Key Rescue System" gomb. Az csak simán bekapcsolja a gépet, de nem jelenik meg a visszaállítás menü. Szeretném a gépet gyári alapállapotába visszaállítani. Nem tud valaki erről a dologról pontosabbat?
-
mexel
veterán
Sziasztok! Van egy Lenovo S12 ideapad-om. Szeretném visszaállítani az eredeti állapotát a rendszernek, és a Quick start-ot is visszatelepíteni. Van erre mód valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest