- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- XMLTV EPG letöltő progi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
barnam_ #11821 üzenetére
Na igen de hogy lehet azt eldönteni hogy melyik gyári, mert oké hogy a kapacitás gyári de hogy gyári-gyári e tehát hogy pont azt a gyártmányt teszik bele gyárilag is.
Hogy lehet eldönteniMert itt van ez gyáriként hirdetve de kép alapján ki mondja meg
hát nem tudom
Amit írsz program minden indítás+ töltő csatlakozóeltávolítás után alap beállításra áll be, és még ezt nem javították bios frissítéssel, már ha jól tudom hogy nem jött rá frissítés
És veszek drágán "eredeti" akkumulátort és az is csak 14hónapig bírja, eddig bírná szerintem egy utángyártott is
De a fő félelmem , hogy oké hogy veszek bele aksit, de 10hónap múlva lejár a garancia és ha utána viszi magával a meghibásodó akkumulátor az alaplapot lágyan nagy ívbe dobhatom ki az egészet, mert az alaplapot biztos örök áron cserélnék, akkor inkább nem teszek bele akkumulátortDe tényleg keveset használom akkuról, hagyom én az egészet és használom akku nélkül, még egy emailt megeresztek a akku javítóknak hogy mégis menyiért vállalnák, és beírom ide is
Még egy kérdés
Szerintetek ha visszakapom a gépet és csak visszarakom a SSD-t bele, vegyem ki a rossz akkut vagy hajam benne?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest