- Blu-ray lejátszók
- iPad topik
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz
piRate_nEx #7999 üzenetére
Ez nem jutott eszembe, tényleg ez lesz a titok nyitja, külön gyorsítótár
, a boot időben csak a HDD-nek van szerepe. Itt még a proci nem szól bele a dolgok menetébe. Nekem i7-es van, nem számít.
-
Impressa
őstag
válasz
piRate_nEx #7997 üzenetére
Azért azaz 1 perc baromi jó, ennyi programindulással együtt.
-
Impressa
őstag
válasz
AMD Power #7993 üzenetére
Teljesen normális boot idő, nekem is ennyi volt, míg használni tudtam a gépet.
(#7992) myke01
Ultimate-nél több szolgáltatást tölt be bootoláskor, annak lehet picit hosszabb az ideje, de a 3 perc azért szerintem már sok, gy ilyen kaliberű gépnél.
Team Viewer nem okozhatna ilyen galibát, én is ezt használom, és nem volt a boot időmben változás, de ettől még lehet összefüggés a kettő között.
-
AMD Power
titán
válasz
piRate_nEx #7994 üzenetére
- Intel HD
- nVidia
- Energy Managment
- Dolby Audio Kit
- Intel Rapid
- uTorrent
- Avast
- Daemon ToolsÉs két minialkalmazás. De ez úgy 1 perc 50 ,hogy amikor bejön a Lenovo felirat bekapcsolás után.
-
Terkk
tag
nekem egész gyorsan bejön a windows 7 64bit ultimate a minialkalmazásokkal együtt 25-30mp bekapcsolástól, nekem 4gb ram van gt635m és i5 g580
-
mg105
senior tag
válasz
piRate_nEx #7984 üzenetére
Pontosan ezért vizsgaidőszakban még a windows frissítéseket is kikapcsolom, gép nélkül bukta a félév.
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz
AMD Power #7983 üzenetére
Én sem mondtam, hogy gyakran.
Bár egyszer elég durva volt, amikor login screent akartam moddolni, de valamiért kifagyott a program, és következő indításnál tovább sem ment. Egy restart megoldotta, de jól megijedtem.
Kollégiumban, hét közepén, még win7 telepítő sincs kéznél, se másik gép...Nekem 4 órát biztos kibírt volna, ha nem hallgattam volna 2 órás ASOT-ot, így csak 3 óra volt.
-
AMD Power
titán
válasz
piRate_nEx #7982 üzenetére
Nekem fekete képernyő csak nagyon ritkán van.
Szerintetek csak ha netezek, mennyit kéne kb elmenni a gépnek aksiról?
-
szaszii
tag
Nem tudom mennyi az átlagos boot idő ennél a típusnál. Nekem is hasonló konfig van a tiedhez, annyi különbséggel, hogy 130 ezerért vettem és az enyémben Intel® Pentium Dual Core™ B960 / 8GB / 1000GB / NVIDIA GeForce GT 635M van. (7 ezer plusz pénzt bőven megért a RAM és a HDD duplázása.
Nekem is frissen telepített Home Premium van rajta, mivel az Ultimate-et úgysem használom ki. Automatikusan csak az alap programok indulnak, minden mást kiszedtem. Nekem is körülbelül 3 perc, mire feláll a rendszer és használható lesz. A bajom csak annyi, hogy az Üdvözöljük felirat után néha fekete képernyő jön be egy kis ideig, vagy bejön az asztal, de az ikonok jelennek meg később, illetve a hang mindig csúszik az asztal megjelenéséhez képest.
Elviekben jól lett felrakta a Win7, nem tudom mi lehet ennek a pár hibának? az oka. A windows partícióján 8 giga üres hely van, SSD nincs nekem sem. A boot időt levettem 30s-ről 5-re, bár sokat nem dobhat rajta, mivel csak ez az egy op.rendszer van a gépen, amúgy se tudna másból választani. -
myke01
senior tag
válasz
szaszii #7972 üzenetére
Mennyi az átlagosnak (normálisnak) mondható "boot idő" egy G580 AH laptopnál ?
Intel® Pentium Dual Core™ B960 / 4GB / 500GB / NVIDIA GeForce GT 635M ; Win7 64 bit Ultimate van rajta , SSD nincs. A rendszer nemrég telepített , alig indul 1-2 program automatikusan a Windows-szal együtt.
(Tudom,hogy ez az idő sok mindentől függhet,de körül-belülre behatárolható. )
Kicsit OFFnak tűnhet: feltelepítettem a TeamViewer 8 programot ,hogy tudjak távvezérelni egy gépet. Fel is kúszott ,úgy ahogy kell (a hivatalos oldalról). Az automatikusan induló programok között ,és a szolgáltatásoknál nem engedélyeztem (msconfig). Utána a gép következő indításánál a Windows logó után "megakadt" a boot a 'fekete képernyőnél'. Csak az újraindítás segített,ekkor megjelent a "rendszerindítási módok képernyő", Windows normál módú indítását választottam. Minden rendben lezajlott, a rendszer elindult. Ekkor fel sem tűnt a 2,5-3 perces boot idő, ezért is kérdeztem "fentebb" a normál boot-time-ot.
Okozhatta a TeamViewer program a "boot-galibát",és boot idő meghosszabbodását? (aut. indulásban nem volt benne ,és a szolg.-nál sem)
Azóta már uninstalláltam a progit ,de a boot-idő most sem mondható "rövidnek".
-
Terkk
tag
Ha egér van a laptopho csatlakoztatva akkor nem működik a touchpadon a görgetés része jobb oldalt , ha kihúzom az egeret akkor se jó utána , hogy lehet megcsinálni?
csak ha újra bejelentkezek a windowsba, vagy újraindítom akkor már jó
mindegy nem zavaró már rájöttem -
szaszii
tag
Sziasztok!
Másfél hete van a tulajdonomban egy G580. Saját kezűleg telepítettem fel rá Windows-t, illetve minden drivert is. Szépen működött, bár a boot idővel nem voltam megelégedve. Ez idő alatt mikor használtam, észrevettem ,hogy a caps lock nyomásra a képernyő jobb alsó sarkában előjött egy kis animáció, hogy bekapcsoltam. (több funkciónál is)
Azóta újratelepítettem a gépet, nem raktam fel minden drivert, csak ami szükséges. Sajnálattal tapasztaltam, hogy már nincsenek meg ezek az animációk.
Tudja valaki, hogy melyik driver kell hozzá? Vagy hogy miért tűnhettek el?
Köszönöm!
-
szekra
addikt
Na tök jól hűt a laptop, és még nem is vettem hozzá külön hűtőt. 1,5 óra dirt3 után medium beállításokkal processzor 72-78 fok között, GPU 58-62 fok között mozgott. HDD stabil 60 fok.
-
szimisi
tag
válasz
szimisi #7967 üzenetére
Közben sikerült valahogy a Broadcom drivert feltenni, valamiért nem engedte (ezt írta ki:no appropriate driver to be installed), aztán szerintem elfeledkeztem róla, mert úgyis 90%-ban kábelről használom, és csak az Intel wlan driver volt feltéve rendesen. Ha valakinek hasonló baja van, letöltöttem a hivatalos oldalról, a C:\drivers\Wireless LAN Driver (Liteon, CyberTan)\Broadcom\6.20.55.51\Setup-pal pedig telepítettem, most működik.
-
szekra
addikt
Egyébként ha ölben tartom a laptopot és hozzá van egy hűtőm, akkor mivel annak az alja lukacsos, így is összeszedi a sok szöszt ruháról, ágyneműről. Érdemes akkor egy sima tartót is venni, vagy ez a "szösz" beszívás nem annyira károsító hatású?
-
szimisi
tag
Z500 tulajoktól kérnék segítséget. Milyen drivereket kell feltenni, hogy működjön a wifi? Volt valakinek hasonló problémája, hogy látja a routereket a gép, csatlakozik is, de nem tölt semmit le-fel.
-
Impressa
őstag
Szia!
Nem lesz hosszabb az élettartama az akkunak, ha nem használod. Havonta 2x ajánlott az akkut lemeríteni, és feltölteni. Nyugodtan benne hagyhatod a gépedben, nem véletlen találta ki a Lenovo, az akkuvédelem üzemmódot. Így csökkentve az elhasználódás mértékét.
"Tehát ne is legyen benne amikor áramon van? Mert majd beszerzek egy hűtőt és azért lesz néha az ölemben. És ha elszáll pl. az áram akkor nem vágja tönkre a gépet?"
Itt had idézzem Dell XPS gondolatát: "Akkumulátor nélküli használatkor lemondasz egy fontos védelemről, mert az akkumulátor "simítja" a bemeneti feszültséget és az átmenetileg megnövekedő terhelést is kompenzálja."
Nekem korábban HP volt, és 3.5 évig használtam bármiféle akkuvédelem módot használva, és folyamatosan töltőn volt Ennyi idő eltelte után is 1-1,5 órás üzemidővel bírt. Csak az akku kalibrációra figyeltem oda.
-
szekra
addikt
válasz
piRate_nEx #7960 üzenetére
Tehát ne is legyen benne amikor áramon van? Mert majd beszerzek egy hűtőt és azért lesz néha az ölemben. És ha elszáll pl. az áram akkor nem vágja tönkre a gépet?
-
piRate_nEx
aktív tag
NVIDIA vezérlőpultban a 3D beállításoknál tudod állítani, hogy melyik GPU-t használja, illetve hogy automatikus legyen-e. Rád van bízva, általában jól dönt, de én annyira még nem bízok benne, inkább manuálisan állítom.
Az aksi pedig nem egyértelmű, van aki ezt mondja, van aki azt. A legjobb, ha 60%-ra töltöd, kiveszed, hűvös helyre teszed (ergo nem az ablakba), és ha utazol, vissza teszed.
-
szekra
addikt
Sziasztok.Tegnap én is beszereztem egy lenovo g580-ast, lenne pár kérdésem, meg lehet, hogy még lesz is:
Ha elindítok egy játékot, akkor a gép automatikus átvált a dedikált GPU-ra? (gt635m) Vagy kell előtte valamit állítgatni?
Másik, a gép többnyire áramról megy, ezért beállítottam, hogy a maximum töltöttség 60% legyen. Így tehát rá van dugva a 230-ra, 60%-os az akksi, és azt írja, hogy csatlakoztatva, nem töltődik. Ez így jó megoldás, vagy játszogassak vele, hogy feltöltöm 100-ra, kihúzom, lemerítem 20% körülire, megint feltöltöm. Van amikor folyamatosan megy 4-6 órákat.
Illetve kicsit off, de hol kell az Aida64-nek megadni a serialt? Neten vásároltam, kaptam hozzá, de nem találom sehol az aktiválását.
-
Impressa
őstag
válasz
AMD Power #7956 üzenetére
Ez esetleg, nagyon ezzel sem nyúlsz mellé, és az ára sem olyan egetrengető szerintem.
-
AMD Power
titán
G580 milyen hűtőt "padot" ajánlotok? Mivel ugye a bal felső sarkában van a "beszívó része így sok hűtőt nem láttam ami jó lett volna.
-
MarQs
senior tag
-
Impressa
őstag
Ha G560-ról készíted, azzal működni fog. A legtöbb Lenovo op. rendszerébe, már aktiválva van a win 7. De image file-t nem tudsz csinálni, csak az OKR funkcióval készítesz lemezeket. Nem jöttem még rá arra, hogyan lehetne átverni, egy virtuális DVD meghajtót hozok létre, ami igazából egy USB-s vinyó lenne, így nem kellene készíteni lemezeket.
-
MarQs
senior tag
válasz
Impressa #7948 üzenetére
Köszi a tippet!
Nagy!
Sajnos már nincs gari a gépre, így megpróbálom még felgöngyölíteni a dolgot a "más Lenovo-ról származó rendszer image" megoldással. Végiggondolva, működnie kellene az ötletnek szerintem... bár sose tudni igazán.Mondjuk az már más kérdés, hogy honnan szerzek ilyen image fájlt...
-
Impressa
őstag
Az meredek, a ha telefonos aktíválással sem működik. Mikor visszakaptam a gépemet vinyó csere után, rá egy hétre kiírta win, hogy aktíválni kell. Néztem egy nagyot, mert a géppel együtt vettem.
A matricán levő kulcsot nekem sem fogadta el, de telefonon keresztül nekem szerencsére sikerült.
Ötleteket nem szeretnék adni, de esetleg visszaküldöd vinyóhibával, akkor lesz rajta újra OEM particíó.
Ez sajnos Lenovo sajátosság. -
MarQs
senior tag
válasz
Impressa #7945 üzenetére
Az érdekelne még, ha esetleg valamelyikőtök tudja: ha ezzel a OneKey cuccal készített image fájlból kerülne vissza egy alap (default) win7 a gépre, akkor az az aktiváló kuccsal együtt kerül vissza?
Tulképp csak azt akarom kihozni, hogy egy, a Lenovo által kiadott, validált op.rendszer menjen fel... aztán meglátjuk mi lesz. -
MarQs
senior tag
válasz
Impressa #7945 üzenetére
Köszi a választ!
Visszaállítani sajnos már nehézkesen tudnám a szóban forgó partíciót, ha egyáltalán: újra lett particionálva a HDD és le lett futtatva egy teljes telepítés a driverekkel együtt, majd a dokumentumok is vissza lettek másolva. Szinte tele lett írva a hardver.
Ennek tetejébe: egy alap, MSDN-ről származó Home Premium került a gépre az előző op.rendszernek megfelelően, viszont az aktiválás sem online, sem a telefonos verzióval nem működik. Ez utóbbi el sem indul, hiába próbáltam futtatni a megoldásként gyakran ajánlott "slui 4" parancsot. A Microsoft ügyfélszolgálata szerint ez az gyártói (Lenovo) telepítőtől való eltérés miatt lehet... ami nekem fura, mert aktiváltam már nem egyszer legális licenszel MSDN-es telepítéseket. Igaz más gyártóktól származó gépeken. -
Impressa
őstag
-
MarQs
senior tag
Üdv!
Gyors kérdés: windows 7-et újratelepíteni csak a gyári rejtett (OneKey Recovery) partícióról lehet? Egy IdeaPad G560-as notival küzdök és némi utánajárás eredményeképp ezt a nem kicsit kiábrándító infót kaptam....ami már csak azért is problémás, mert az említett partíció törölve lett.
Egyéb, más megoldásról esetleg nem tudtok?
-
Impressa
őstag
válasz
AMD Power #7942 üzenetére
Nekem igazából a durvább programok miatt kell, meg ha 10-15 böngésző ablak van megnyitva, nem lassul be. Jah és a 2 perces boot időm, most 16 sec körül van. A HDD lemezkihasználtságom sokszor 70-100% között mozgott + már, nem az egészséges hőmérsékleti tartományban dolgozott.
-
Impressa
őstag
válasz
AMD Power #7937 üzenetére
Nálam is így néz ki, a HDD 37 fok , mert már az ODD helyén csücsül.
Egyébként, ha a rendszeredet szeretnéd gyorsítani, akkor érdemes SSD-re váltanod. Ég és föld a különbség közöttük. Anno szinte mindent kipróbáltam rendszergyorsításra, eredménytelenül, de jött az SSD.....
-
AMD Power
titán
Vettem most egy halál egyszerű A3 rajztáblát a gép alá. Kíváncsi leszek mennyit fog számítani ami a melegedést illeti. Mert ugye most minden nyílása rendben tud szellőzni.
-
Terkk
tag
válasz
szimisi #7925 üzenetére
Az hogy lehet? nem mindegyik z500ban van? Itt ebben van legalábbis, ilyen jó lenne g580-ba is, külön nem lehet ilyet beszerelni?
-
jpisti
senior tag
válasz
piRate_nEx #7913 üzenetére
Persze, de ha valamit megszoksz akkor nem egyszerű megszokni egy másik módszert, pláne ha az még nincs is olyan "jó" mint az előző.
A visszajelzők nekem is hiányoznak csak elfeledkeztem róla. Valóban jó lenne legalább egy NumLock és egy WiFi visszajelző, viszont a kamera visszajelző az jó dolog, ilyen pl az ACER-ben nem volt!
-
Terkk
tag
nekem a g580ban nagyon hiányzik a billentyűzet világítás főleg este
nem lehet beszerelni világítást mint a z500ba van?
-
szimisi
tag
válasz
almos94 #7916 üzenetére
Nekem is ilyen van, a Dirt 3 volt a legdurvább, amivel próbáltam, 1080p-s felbontáson, TV-n normál beállításoknál ment szépen. Ugyanez a BF3-mal már neccesebb volt, de 1366x768-on megy az is játszhatóan, közepes beállításnál. FIFA 11-nél pl szinte olyan, mint alapjáraton.
-
szentejan
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete vettem egy g580-as notebookot, az i3-as és 4 giga ramos configgal. Eddig tökéletesen elégedett vagyok vele.
Felvetődött bennem egy kérdés. Lenne otthon elfekvőben egy régebbi monitor(típusát sajna nem tudom, mert sose használtam) annyi tuti, h vga bemenete van, ezt szeretném rádugni a notebookra, eddig minden oké is, de van egy tvm is, amivel pedig hdmivel szeretném összekötni, úgyhogy közben a notebook saját screenje is menjen, tehát egyszerre, akár mind a három is üzelmeljen.
A kérdés az lenne, lehetséges lenne-e, vagy próbálkozott esetleg hasonlóval.Próbáltam googleben kutakodni, meg visszaolvasgatni, de nem nagyon találtam ilyesmiről semmit.
Ha valaki esetleg, tudna erről vmit ne habozzon megosztani.
Előre is köszi! -
mg105
senior tag
-
almos94
aktív tag
Üdv.
Esetleg valakinek van Lenovo IdeaPad Z500 laptopja? Ilyen: [Z500]
Közeljövőben tervezem a vásárlását és pár értékelés jól jönne. Legfőképp üzemidő és játékok alatt nyújtott teljesitmény érdekelne. -
myke01
senior tag
A kijelző minőségéről alkotott véleményeddel egyetértek,lehetne jobb is ennyi pénzért. A billentyűzet is hagy maga után kívánni valót, de megszokható a kijelző "gyengébb" minőségével együtt.
Nekem ,ami hiányzik ,azok a visszajelző LED-ek: három "szerencsétlen" LED van (az enyémen:power, akksi ,caps lock) ,bocs plusz egy a kamera LED. Lehetne legalább Num Lock, HDD ,Wi-Fi jelző LED is. -
jpisti
senior tag
válasz
piRate_nEx #7910 üzenetére
Ezek nem dedikált gombok, hanem billentyűkombinációk.... a dedikált azt jelenti, hogy van egy gomb amit ha megnyomsz akkor az adott dolog fog történni! Nekem azért hiányzik pl, a hangerő szabályzás dedikált gombjai, mert sokszor hallgatok rádiót vagy zenét meló közben és ha ilyenkor kapok egy telefont, akkor nem tudom egy kézzel megoldani a hangerő csökkentését...
-
szimisi
tag
válasz
piRate_nEx #7910 üzenetére
Szerintem arra érti, hogy nincs külön gomb az adott funkciókhoz.
(Ami nem baj, inkább megszokás kérdése)
-
jpisti
senior tag
Kedves Topiklakók!
Lassan egy hónapja használom ezt a laptopot: [link] (csak én persze még 6GB RAM-mal vettem...
...és itt az ideje, hogy megosszam veletek és mindenkivel akit érdekel, a tapasztalataimat.
Ez a laptop egy ACER Aspire 5738ZG (T4300; 4GB; 320GB; Ati Radeon HD4570+512MB) utóda lett. Én csak ehhez tudom hasonlítani és hát nem annyira meggyőző a LENOVO fölénye...
Természetesen az i3-2348M fölénye a T4300-hoz képest érezhető, de a T4300 sem volt gyenge... ezért a vasat nem nagyon hasonlítanám, mert ma egy W7 alatt a két gép egy átlag felhasználó számára szinte csak játékok alatt mutat más teljesítményt, minden egyéb esetben csak alig észrevehető a régebbi vas hátránya a Lenovohoz képest.
Vannak azután a szubjektív kritériumok, például a billentyűzete nagyon nehezen megszokható, sokszor melléütök, de ez talán idővel javulni fog.
Viszont objektíve hiányoznak a dedikált hangerőgombok, a dedikált kamera gomb, a WiFi, touch-pad és a BT aktiváló/deaktiváló gombok, a negyedik USB slot, (illetve azt nem értem, hogy miért nem jut eszébe valakinek, hogy tegyenek egy belső, könnyen eltávolítható fedővel takart USB slot-ot, ahova egy vezeték nélküli egér adóját lehetne tenni és nem akadna be semmibe, nem lenne útban semminek, stb...)
A kijelző egyszerűen kritikán aluli... mármint az ACER-hez képest. Gyengék a színei, de talán a betekintési szöget tekintve a leggyengébb. Szerintem a színekre is ennek van hatása. Egyszerűen annyira csak egy pontból, és főleg vertikálisan, van csak ideális képe, hogy ha a képernyő közepét figyelve meg is találom akkor az is elég ha csak a képernyő alját vagy a tetejét nézem, már ott is érezhetően halványulnak a színek. Az ACER megjelenítője legalább egy nagyságrenddel jobb mint a Lenovo kijelzője!
Amiben viszont a Lenovo sokkal jobb, az az energia management! Szinte megdöbbentő, 5-5,5órás üzemidőt tud produkálni! Persze van egy olyan trükkje, hogy ha nincs szükség a grafikus teljesítményre, akkor a dedikált nagyágyú pihen és az integrált INTEL HD3000-es meghajtó fogyasztja az energiát, de egyébként is nagyon jól gazdálkodik a szabad elektronokkal, mivel gyakorlatilag hangtalanul tud működni. Én még nem hallottam a hűtés hangját és melegnek sem éreztem semelyik részét, persze még játék alatt nem próbáltam, akkor biztosan el kezd melegedni itt-ott és a hangja is megjön, de ez így természetes.
Összességében egy jó laptop, munkára tökéletes! Filmet lehet hogy nem ezen néznék, maximum egy sötét helyen, ahol nem zavar annyira a betekintési szög. Remélem a billentyűzethez is hamar hozzászokom majd, mindenesetre a dedikált hangerő gombok nagyon hiányoznak...
Egyenlőre ennyit szerettem volna megosztani az új laptopommal szerzett tapasztalataimból, nem bántam meg a cserét (a srácaim sem mert ők megkapták a javított ACER-t és az sokkal jobb és praktikusabb mint a régi asztali gépük...) remélem hosszú életű lesz és legalább addig szolgál majd mint az ACER tette (3,5év) de nem bánnám ha kicsit tovább bírná... -
AMD Power
titán
Jóval hűvösebb lett azért most a gép.. így, hogy ölben van 65fok a max GPU és 75 fok a CPU plafonon.
-
Terkk
tag
válasz
AMD Power #7901 üzenetére
Nekem az optikai meghajtóval vannak gondok mert néha alig olvassa be a lemezt és van hogy kattog is közben elég hangosan! Ma van 3 hete hogy vettem a gépet lusta voltam visszavinni, az optikai meghajtó miatt mert én szinte nem is használom, nem tudom, kb mennyit ér egy ilyen meghajtó, ha ilyen pár 2-3 ezer forint azért lusta vagyok visszavinni, meg csak néha működik hibásan (kattogás,lassan olvas be) beolvas minden lemezt azzal nincs gond elviselhető főleg hogy havonta 1-2szer használom csak
-
AMD Power
titán
Aksi kicserélve.... most megkapta az utolsó esélyt a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest