- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdfjhnwt
újonc
Érdekelne nektek milyen tapasztalataitok vannak a GPW-vel, mivel én két darabból mindkettőn ugyanazokat a problémákat tapasztaltam. A legfurcsább az egészben, hogy ugyanezekről a problémákról sehol máshol nem irnak az angol nyelvű fórumokon és redditen, ezért arra gondoltam mi van, ha a hazai készlettel van baj? Direkt kipróbáltam, hogy különböző boltból vettem őket hátha a bolt szórakozott vele, de úgy tűnik nem, mert mindkét boltnál azonos problémák léptek elő.
A problémák a következők:
- A csomagoláson szereplő széria és alkatrész szám teljesen eltér a csomagolásban található egerétől, az alkatrész szám 910 helyett 810-el kezdődik. Ez a boltok által hirdetettől is eltér, a logitech honlapján pedig nem is irják már, hogy létezne 810-es változat.
- Az eddigi két egerem 2 fő gombja közül mindkét alkalommal az egyik hibás volt. Gyenge ellentartás miatt nehéz volt dupla kattintani vele, használata pedig összességében nagyon kényelmetlen volt, bizonyos hétköznapi feladatokra teljesen alkalmatlannak találtam.Tapasztalt rajtam kivül bárki hasonlót? Akinek ez az egere van, meg tudná mondani egyeznek e a számok, és mikor vette nagyjából? Eléggé átverésnek tűnik az egész, mert máshol pont azt irják, hogy ennek az egérnek a legjobbak a gombjai a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Call of Duty: Black Ops 7
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest