- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdfjhnwt
újonc
Érdekelne nektek milyen tapasztalataitok vannak a GPW-vel, mivel én két darabból mindkettőn ugyanazokat a problémákat tapasztaltam. A legfurcsább az egészben, hogy ugyanezekről a problémákról sehol máshol nem irnak az angol nyelvű fórumokon és redditen, ezért arra gondoltam mi van, ha a hazai készlettel van baj? Direkt kipróbáltam, hogy különböző boltból vettem őket hátha a bolt szórakozott vele, de úgy tűnik nem, mert mindkét boltnál azonos problémák léptek elő.
A problémák a következők:
- A csomagoláson szereplő széria és alkatrész szám teljesen eltér a csomagolásban található egerétől, az alkatrész szám 910 helyett 810-el kezdődik. Ez a boltok által hirdetettől is eltér, a logitech honlapján pedig nem is irják már, hogy létezne 810-es változat.
- Az eddigi két egerem 2 fő gombja közül mindkét alkalommal az egyik hibás volt. Gyenge ellentartás miatt nehéz volt dupla kattintani vele, használata pedig összességében nagyon kényelmetlen volt, bizonyos hétköznapi feladatokra teljesen alkalmatlannak találtam.Tapasztalt rajtam kivül bárki hasonlót? Akinek ez az egere van, meg tudná mondani egyeznek e a számok, és mikor vette nagyjából? Eléggé átverésnek tűnik az egész, mert máshol pont azt irják, hogy ennek az egérnek a legjobbak a gombjai a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Új pc házak! Kèszleten!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest