- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdfjhnwt
újonc
Érdekelne nektek milyen tapasztalataitok vannak a GPW-vel, mivel én két darabból mindkettőn ugyanazokat a problémákat tapasztaltam. A legfurcsább az egészben, hogy ugyanezekről a problémákról sehol máshol nem irnak az angol nyelvű fórumokon és redditen, ezért arra gondoltam mi van, ha a hazai készlettel van baj? Direkt kipróbáltam, hogy különböző boltból vettem őket hátha a bolt szórakozott vele, de úgy tűnik nem, mert mindkét boltnál azonos problémák léptek elő.
A problémák a következők:
- A csomagoláson szereplő széria és alkatrész szám teljesen eltér a csomagolásban található egerétől, az alkatrész szám 910 helyett 810-el kezdődik. Ez a boltok által hirdetettől is eltér, a logitech honlapján pedig nem is irják már, hogy létezne 810-es változat.
- Az eddigi két egerem 2 fő gombja közül mindkét alkalommal az egyik hibás volt. Gyenge ellentartás miatt nehéz volt dupla kattintani vele, használata pedig összességében nagyon kényelmetlen volt, bizonyos hétköznapi feladatokra teljesen alkalmatlannak találtam.Tapasztalt rajtam kivül bárki hasonlót? Akinek ez az egere van, meg tudná mondani egyeznek e a számok, és mikor vette nagyjából? Eléggé átverésnek tűnik az egész, mert máshol pont azt irják, hogy ennek az egérnek a legjobbak a gombjai a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kés topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest