Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Én hong kong ra állítottam. de a hivatalos QR kódról nyomod ami a papírján van egyből adja a 4.1.7 et.
Update vel semmi nem jött még. Apk mirror oldalakon meg már a 4.1.9 van.
De update ide vagy oda most nekem megkergült. A parancsikonból nem akar működni semmi vagyis még a
szoftveres kezelés se jön fel. Újra tettem a mi home ot. Megtalálja az eszközt de nem lehet szoftveresen irányítani. Ezer resetelés újratelepítés semmi nem oldja meg. Látja a mihome de nem tudja irányítani.De úgy látom tegnap a mi.com fórumon más is jelezte a hibát.
-
RBJ
addikt
Nocsak nem tudtam. vagyula üzemelteti? Nini mifit et is ő fordította ha jól tudom.
Találtam egy ilyet ránézésre szimpi de nulla információ róla. Klarstein climate hero 6 -
RBJ
addikt
Ebay olasz eladót is láttam. Más kérdés, hogy van e készleten neki.
Mérgembe már philips, sharp, elektrolux néztem.
Sharp drága, philips et amit én akarok itthon nincs ac3256, elektrolux eap309 ár érték arány Best.
Nekem valamiért a buzeriam hogy vilagitson kijelezze a levegő minőségét. -
doc
nagyúr
igen, tegnap jott egy mail a szamla kiallitasarol, ma reggel pedig a trans-o-flextol hogy csomagot hoznak, X osszegu utanvettel
MOD: nagyon nem kellett miert turelmetlenkedni, nem fizettem elore semmit, csak most utanvettel, es egy Viktor mar van otthon (az most majd atkoltozik egy masik helyisegbe), szoval nem voltam legtisztito nelkul
-
doc
nagyúr
en is megrendeltem toluk meg jan. 16-an, egyelore varok
ha megjon, valoszinuleg ez megy a kisszobaba (az 'okos' mivolta miatt), a Viktor meg a nappaliba, ahol nem zavar ha folyamatosan megyegyebkent szerintem nem csak placebo, de amiota a Viktort aktivan hasznaljuk, nem kohogok-fuldoklok ejszakankent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Abus Viantor sisak
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest