- Huawei MatePad 11 - rendszerváltás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
Dalai Láma #4762 üzenetére
Hát akinél én voltam, az biztos nem ismerte a hibát
Elvitte hátra, azt mondta kipróbálták de nem hallják
De nyilván nem viccből vittem vissza, hálóban éjszaka konkrétan nem lehetett tőle aludni (nem hangos viszont zavaró). Az új nem is csinálja ezt a kattogást/kerregést. Simán kihoztak egy újat az árutérből, abban volt egy új alap szűrő.
-
updog
őstag
válasz
Dalai Láma #4705 üzenetére
Írni kell az ügyfélszolgálatnak a weboldalon keresztül (azután mondták el, miután bevittem - feleslegesen - személyesen
), elbírálták, hozzák az újat, viszik a rosszat (mondjuk kicsit furcsa hogy így bemondásra, dehát IKEA, jófejek).
-
zazenke
őstag
válasz
Dalai Láma #4695 üzenetére
nézd meg benne a ventillátor tipusát hátha rajta hagyták a matricát utána lehet bele keresni tipus alapján belevalót aliexpress stb
-
updog
őstag
válasz
Dalai Láma #4695 üzenetére
Nekem is, bár nekem már kicsit régebb óta megvan. Azt hittem simán csak rezonál, de lefogtam, felemeltem a levegőbe, és így is hallom... Szintén 0-24 minimumon évek óta. Hát lehet hogy ennyit tud, amúgy nem zavar, kb. 1 méterről hallani max.
#4697 hanem?
Nyilván sarkítva (mondjuk a dottore pont ezeket a szavakat használta a cikk felvezetésére). De nálunk pl. még a statisztika is stimmel, napra pontosan most kezdődik az idei harmadik ilyen "kéthetünk".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei MatePad 11 - rendszerváltás
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged