Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Dalai Láma #4762 üzenetére
Hát akinél én voltam, az biztos nem ismerte a hibát Elvitte hátra, azt mondta kipróbálták de nem hallják De nyilván nem viccből vittem vissza, hálóban éjszaka konkrétan nem lehetett tőle aludni (nem hangos viszont zavaró). Az új nem is csinálja ezt a kattogást/kerregést. Simán kihoztak egy újat az árutérből, abban volt egy új alap szűrő.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
válasz Dalai Láma #4705 üzenetére
Írni kell az ügyfélszolgálatnak a weboldalon keresztül (azután mondták el, miután bevittem - feleslegesen - személyesen ), elbírálták, hozzák az újat, viszik a rosszat (mondjuk kicsit furcsa hogy így bemondásra, dehát IKEA, jófejek).
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
zazenke
őstag
válasz Dalai Láma #4695 üzenetére
nézd meg benne a ventillátor tipusát hátha rajta hagyták a matricát utána lehet bele keresni tipus alapján belevalót aliexpress stb
-
válasz Dalai Láma #4695 üzenetére
Nekem is, bár nekem már kicsit régebb óta megvan. Azt hittem simán csak rezonál, de lefogtam, felemeltem a levegőbe, és így is hallom... Szintén 0-24 minimumon évek óta. Hát lehet hogy ennyit tud, amúgy nem zavar, kb. 1 méterről hallani max.
#4697 hanem? Nyilván sarkítva (mondjuk a dottore pont ezeket a szavakat használta a cikk felvezetésére). De nálunk pl. még a statisztika is stimmel, napra pontosan most kezdődik az idei harmadik ilyen "kéthetünk".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest