- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
Ezt írtad konkrétan: "Lego nagykövet. Ingyen kapja a készleteket. Innentől pontosan annyira hiteles bármi onnan, mint az M1-nél".
Ezzel tehát nem csak az ő szavahihetőségét kérdőjelezted meg, hanem az enyémet is, és mindenkiét aki valamilyen módon a LEGO-tól kapja a review szetteket. Örülök hogy dolgoztál a gaming iparban, ettől még megeshet hogy nem mindenhol működik így a világ.
Ha hiszed, ha nem, A LEGO nem szól bele a tartalomba, semmilyen szinten. Küldik a szettet, legyen tartalom belőle, ennyi. Ezt természetesen nem kell elhinni, de ha az összes ilyen review "annyira hiteles mint az M1", akkor az interneten fellelhető kütyü- és autó bemutatók elsöprő többsége is hasonlóan hiteles ugyebár.
Erre írtam én, hogy szerintem elsősorban a tartalomkészítőn, és nem a szett forrásán múlik a hitelesség. A LEGO még senkit se rakott ki a review programból azért, mert értelmes konstruktív kritikával mert illetni szetteket. Az agyatlan fikázás teljesen más tészta, de aki ezzel akar kitűnni annak valóban felesleges is itt próbálkozni. Ez is egy népszerű műfaj manapság, sokan űzik, látszik sokan elhiszik hogy csak a negativitásnak van valóságtartalma.
Írtam volna még sok mindent a témáról de kicsit úgy érzem hogy felesleges időt és energiát rakni a pötyögésbe, ha érdekel majd egyszer IRL kifejtem.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest