Új hozzászólás Aktív témák
-
Xenncso
csendes tag
Igazad van, mivel attól is függ hogy mit szeretnék belerakni. A mostani rendszeremet szeretném átköltöztetni ami egy i7 14700KF egy Asus PRIME Z790-A WIFI lap Kíséretében, a vga egyenlőre egy GTX 1080 de ameddig bírja ez marad vagy ha már nem lenne elég de ha cserélem akkor majd egy RTX xx70/xx70ti szint amit megcélzok.
A mostani házat azért akarom lecserélni mivel nem fér el a felső részen egy 360-as AIO mivel szeretnék jobb hűtést a mostanitól. -
Xenncso
csendes tag
Értem, akkor összességében jó a háznak a légáramlása?
Egyébként amit még kinéztem közben az az [NZXT H6 Flow] arról viszont jókat írtak, de a Neo Cube 2-ről nem igazán találtam sok mindent. -
Xenncso
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni gépház légáramlásával kapcsolatosan.
Megtetszettek a side-intake/"fishtank" gépházak de nem tudom hogy mennyire jó a bennük lévő légáramlás mint amelyeknek teljesen az elején szívja be a levegőt.
Van egy kiszemelt gépház is a [MagniumGear Neo Qube 2] aminek ráadásul hátul nincs is kihúzó venti de az aljában viszont van 3-nak is hely.
A terv az lenne hogy elől-oldalt 3db Arctic P12 max ami befúj, fent egy 360-aio ami kifúj lent pedig egy-két P12 max szintén ami befúj de azok úgyis a gpu-nak segítenének főként. Az egyik gond ami felmerült bennem hogy nincs hátul semmi hogy így is jó lehet? Mit gondoltok erről a felépítésről? Jó lehet így is?
Arra gondoltam még, bár lehet az nagyon kókány lenne hogy hátra, arra rácsos részre valahogy 2 kb 80mm ventit (ha elférne) felrakni hogy legyen valami hátra is ami kifúj
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest