Új hozzászólás Aktív témák
-
xlaci
senior tag
Hy,
A kérdésem az lenne, hogy véleményetek szerint melyik a lehető leghalkabb procihütés, ami halksága ellenére nagyon jó hűtőerővel rendelkezik (azaz brutáljó hűtő ami az egyik leghalkabb)? Saját tapasztalattal rendelkezők előnyben''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''
-
xlaci
senior tag
A válasz nagyon egyszerü: rosszul raktad rá a procira. Aztmondod hogy a paszta nem terül jól szét? Használj kevesebbet, rakj rá csak egy pöttyöt, amit aztán szépen EGYENLETESEN szétkensz rajta. A lényeg, hogy nagyon vékonyen és egyenletesen legyen elosztva a felületen (ebből a szempontból jobb a fehér paszta). Aztán a hütőt óvatosan rakd rá (nemtom pontosan milyen ez), azthiszem ezt is négy helyen kell ráfogatni: méghozzá úgy fogasd rá, hogy először két helyen egyszerre egymással szemben, aztán a másik kettőt egymással szemben. Amúgy azt nemjól tetted hogy megcsiszoltad, de nem olyan nagy gond. Szóval mégegyszer a lényeg: kevés pasztát használj (én inkább fehéret javasolnék, de ezüst is nagyon jó) és egyenletesen kend szét a felületen hogy a rárakás előtt csak egy nagyonvékony réteg legyen rajta
''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''
-
xlaci
senior tag
Homorúság volt benne? Annak pedig majdnem tükörsímának kellene lennie
Hát akkor már csak arra tudok gondolni hogy nem túl erősen szorítja rá a ráfogató, nem túl merőlegesen van rajta. nemtudom
Ja: amúgy mivel mérted a fokokat?Még az is lehet hogy nem mutatja pontosan
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''
-
xlaci
senior tag
''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''
-
xlaci
senior tag
Már egyszer kérdeztem, de választ nemkaptam. Na most mégegy nekifutás:
A kérdésem az lenne, hogy véleményetek szerint melyik a lehető leghalkabb procihütés, ami halksága ellenére nagyon jó hűtőerővel rendelkezik (azaz brutáljó hűtő ami az egyik leghalkabb)? Saját tapasztalattal rendelkezők előnyben
Előre is köszönöm a válszt''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''
-
xlaci
senior tag
Lehet hogy beruhazok egy jo 9cm-s ventire, mivel a haz oldalan van egy ures hely, es extrem tuning eseten (vagy folyamatosan) bekapcsolnam. Nem kell nagy legszallitas, a lenyeg hogy a leheto leghalkabb legyen. Syoval a kerdesem az lenne hogy melyik most a leghalkabb/nagzon halk 9cms a piacon?
-
xlaci
senior tag
Nah, raraktam a haz oldalara az ures helyre a 9 cm-s ventit, igy egy 3,2 ghz-n 1,35 volttal jaratott c2d orthos alatt max 45 fok a thermaltake big typhooonnal!
Idle 30 fok, jatekok alatt nem sokkal lepi at a 30-at''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''
-
xlaci
senior tag
Nekem egy thermaltake aguila es egy seasonic s12 500w van, tudom oket ajanlani, nagyon csendes parositas. A haz nagyon jol vezeti el a meleget (a haz oldalan van egy 9cm-s hely, oda pedig raraktam egy accelero 9cm-s ventilatort amivel szinten elegedett vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest