Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz Hobbbyt #14975 üzenetére

redszerwinyó: gyors notiwinyó kell, és berakni a feljebb említett nexus 5.25 alu dobozba. tegnap kiteszteltem azt is, egy relatív hangos 2.5, 320 wd-vel. nayon kellettt fülelnem, hogy halljam... de mivel így egy szivacsal bélelt alu dobozban van a winyó, a neten olvasott tesztek szerint, ha belül nincs fémes összeköttetés a külső résszel, azaz csak be van dobva a szivacsra, 45+ fok... de kussol...
    egy passzív htpc-t nem ssd-vel, hanem így oldották meg. lassabb, de olcsóbb, nagyobb tárhely...

légcsatorna.

tettem rá kísérelteket. nem úgy működnek, ahogy az ember elképzeli.
    a sokszor emlegetett felvő házaban egy ventis táp volt ezelőtt. felölről szívta a levegőt. adott egy suhogó hangot, a mi piszokul idegesített.
    először csináltam egy útvesztő sezrű. szivacsal bélelt járatot. hiába marad meg a keresztmetszet, a többszöri kanyarodásnál a levegő lelassul, és avégén csak szenved a venti,de levegő alig jut be.
    de már egy 90 fokos törés egy járattal jelentősen csökkenti a zajt, de légáramlás ott még csak minimálisan csökken.

ez volt az előző kísérlet, még az aktív hűtés korából. már ez a légtörés jelentősen csökkentette a tápventi, előbb említett suhogását.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák