Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ALI_G

veterán

Nekem nemrég volt ram bajom (adataimnál vna milyen). Alaplapot lecseréltem SATA miatt. lett MSI K7N2 delta2 platinum. 1 hónap múlva egyre súlyosabb hibákat gyártott. Nyomtam memtest-et amikor már meguntam, és mondom ez már hardveres eredetű fagyások. Proc akkor már alapon ment, meg a ram is.
    Memtest 1 perc után 160 hibát dobott 1-2 másodperc alatt. Egyiket kivettem (h ne dual-ba menjen), leraktam legkisebb sebességre, legynagyobb időzítéssel. Keveseb mint 3 percet bírt és detto.
    Másnap haver hozta ramját. Az is meghalt benne. Alaplap vissza boltba. Bolt ül rajta 1 hónap, pénz visszaad. 2 hét múlva NF7 S2 csücsül a gépben. Faxán megy azóta is, bár eleinte ez is bénázott. procit nem vitte húzva rendesen. Majd meghalt a kisebb vinyóm. Illetve aztem. A táp volt a ludas végig!!! Az 5V-ot szarul adta le a mocsokja. Ráment 1,5 hónapom, majdnem egy tantárgyból buktam miatta (2 kötprogot kellett közben leadni, nekem meg nem volt gépem), egy alaplap gariztatás végig szenvedése, egy VGA elfüstőlése az MSI-ben, haverom tápja. Kicseréltem minőségire, és azóta vígan megy minden. :R kopp-kopp-kopp

Aktív témák