Hirdetés
Aktív témák
-
Petya
tag
válasz
danteshell
üzenetére
Nyugodtan vegyél! Ahhoz nagyon lamernak kell lenni hogy hazavágd, akinek sikerül az meg is érdemli! Viszont a hűtőt néha jobb kézzel beakasztani mint csavarhuzóval mert ha a csavarhuzó kiugrik a likból akkor szánthat az alaplapon mikor izomból nyomod.
Már pár topicba beirtam, de ugy látszik állandóan újak nyilnak ebben a témában: Nekem egy szar TITAN Cooler van a gépemben Thunderbird 1.4@1550 szintén MSI K7TPRO2. Nagytorony, zárt +2 tápventivel át van fujatva és legrosszabb esetben is 48°C tuningolva. Persze a feszültség is növelve van.
Arról meg hogy milyen módon szereljük a procit nem hiszem hogy cikket kéne irni mert ugyis csak az odafigyelésen múlik. Én mindig először a ventit rakom fel és sikba benézem hogy ne legyen fényrés a mag meg a venti között, azután teszem be az alaplapot. De aki először nyul a gép belsejébe annak nem ajánlok Athlont.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest