Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Petya
tag
válasz
danteshell
üzenetére
Nyugodtan vegyél! Ahhoz nagyon lamernak kell lenni hogy hazavágd, akinek sikerül az meg is érdemli! Viszont a hűtőt néha jobb kézzel beakasztani mint csavarhuzóval mert ha a csavarhuzó kiugrik a likból akkor szánthat az alaplapon mikor izomból nyomod.
Már pár topicba beirtam, de ugy látszik állandóan újak nyilnak ebben a témában: Nekem egy szar TITAN Cooler van a gépemben Thunderbird 1.4@1550 szintén MSI K7TPRO2. Nagytorony, zárt +2 tápventivel át van fujatva és legrosszabb esetben is 48°C tuningolva. Persze a feszültség is növelve van.
Arról meg hogy milyen módon szereljük a procit nem hiszem hogy cikket kéne irni mert ugyis csak az odafigyelésen múlik. Én mindig először a ventit rakom fel és sikba benézem hogy ne legyen fényrés a mag meg a venti között, azután teszem be az alaplapot. De aki először nyul a gép belsejébe annak nem ajánlok Athlont.
Aktív témák
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wuthering Waves
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4577
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest