- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucike
csendes tag
válasz
zagloba #6085 üzenetére
Hát.... Ennél többet vártam. A legnagyobb bajom, hogy eltűnt néhány gesztus-vezérlés, nekem kedvencem a ujjal felfelé képernyő kikapcsolás, és ez ezen (MIUI10 1.2...) nincs rajta! Az előzőn - igaz angolul - ott voltak. Becsapva érzem magam. Még nem tudom jobb lett-e tőle a teló, majd kiderül. A másik használatosom a Pixel Experience de azt csak a Pokemon miatt tettem fel (nem magam miatt!). Az sem rossz, jó a sebessége, de nem tud többet Pie ide vagy oda.
-
mucike
csendes tag
Sziasztok! Tudtok-e újabb portolt MIUI10-es verzióról annál, mint a felettem lévő 10.1.1.0-ás? Nem nagyon vágom az angolt és az XDA-n nem láttam...
-
mucike
csendes tag
Sziasztok!
Van arra valamilyen beálítás a MIUI10-ben hogy ha hívás közben felakarom venni a telefont, akkor, ha bármi is hozzáér a képernyőhöz, ne tegye le? Zsebemben a telefon - de nem tudom úgy kivenni, hogy ne érjek hozzá - mire kézbe veszem már is nem fogadott lesz a hívás!Valahol le lehet tiltani, hogy érintésre ne utasítsa vissza a hívást?
-
mucike
csendes tag
Egyébként hol tartunk most MIUI 10 verzióval? A fent említett 8.11-eshez kérhetnék egy linket?
-
mucike
csendes tag
A MIUI10 kapcsán lenne egy észrevételem: nagyon jó összepasszol a telefonnal, remekül működik, de.... hívások alatt (után) rendszeresen "lefagy" az oprendszer, újra kell indítani a telefont. A bosszantó az, hogy teljesen váratlanul történik! Ehhez társul a hálózat "eldobása, ott nincs térerő, ahol másnak vígan. Keserű a szám íze, mert emellett csak jót tudok mondani, de éppen a lényeg a leggyengébb ponta - ez mégiscsak egy telefon!
-
mucike
csendes tag
Sziasztoik! Csak egy plusz infot akarok megosztani, hátha valaki belefut mint én.
A TWRP "kikövetelte" a teljes törlést (swipeolnom kellett az internel storage-t is) hibás partició olvasásra hivatkozva. Ezért én a teljesen üres telóra csak az USB-n keresztül tudtam pendrive-ról feltenni a MIUI10-t.
Igaz, csak a friss TWRP telepítés után csinálta, de azt már két készüléken is. Szóval az USB opció is játszhat adott esetben. Remélem segítettem...
Egyébként várom hátha lesz újabb portolt MIUI tizes verzió. -
mucike
csendes tag
Sziasztok! MIUI10-es rom-mom van a telón (Le2 x526).
Arra tud valaki valami javaslatot, hogy a képernyő sötétülés, majd elalvás idejét hol lehet beállítani? Nem találom, ha belehalok is! -
mucike
csendes tag
válasz
janakbacsi #5675 üzenetére
Nagyon-nagyon egyetértek Danecay fóruntárs szavaival! A MIUI 9-es toronymagasan a legjobb a telefonra (x526)!
Kérdezném, milyen a 10-es? Tud magyarul teljesen?
Más... Hogyan lehet a gyári Kamera ikont visszavarázsolni? (MIUI 9)
-
mucike
csendes tag
Szeretnek kosznetet mondani tibcsinek es Danecy-nek a segitsegert! Az elso Rom csere utan (lineage) a masodik (miui) tokeletesen sikerult. Lett egy szuper telefonom!
-
mucike
csendes tag
Sziasztok! Az x526-som Unlock-ja mindenáron egy PIN kódot kér, amiről semmit nem tudok és a telefonnal kapott egyik papíron sem szerepel. Van erre valamilyen általános kód vagy más egyéb megoldás?
-
mucike
csendes tag
Lehet, hogy okosabb másképp feltenni a kérdésemet. Az aurel rom-okról tudom, hogy magyar nyelvet is tud (köszönet tibcsinek), de a többiről nem tudok.
Valaki megmondaná, hogy mely rom-ok tudnak teljesen magyarul? Tulajdonképpen számomra ez a fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Politika
- EAFC 25
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest