Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex71995
csendes tag
válasz macilaci78 #8260 üzenetére
Lehet, de most vettem és ha szétvagdalom hogy mi jó benne és mi nem akkor onnantól kezdve már visszavinni nem tudom :/
-
alex71995
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok egy led szalagot 2 végről betáplálni. Adott egy szalag ami be van táplálva egy végről, másik vége teljesen "csupasz". Tehát semmi kábel, csatlakozó vagy bármi. Hogyan tovább? -
alex71995
csendes tag
válasz macilaci78 #8200 üzenetére
Köszönöm a választ!
Tehát akkor szerinted az 5050/30-as kevés erre? Nincs akkora fénye hogy látványosan, erősen megvilágítsa a falat? -
alex71995
csendes tag
Sziasztok!
Egy 5050 RGB LED szalag mennyire melegszik? Gondolom ez nyilván függ attól is hogy 30led/m vagy 60led/m. TV-re szeretném felragasztani háttérvilágításnak. Állítólag a 30led/m megfelel ennek a célnak, de gondolkodtam a 60led/m-en, mert nemtudom a 30ledes mennyire felel meg ennek a célnak. A 60 ledestől pedig azért tartok mert nemtudom melegszik-e annyira, hogy ne legyen ajánlatos a TV-re ragasztani? -
alex71995
csendes tag
válasz Zsmester89 #8165 üzenetére
Szépnek szép, de ahogy olvasom elég költséges ez a megközelítőleg 50 000 forint. A másik megoldás pedig TV-zésnél nem működik. Jó nekem ez az RGB szalag 5050-est rakok fel, aminek azért elég erős a fénye. A sarokelem amivel csinálom az pedig forrasztásmentes, szóval ahogy néztem kb. 1 led marad ki. Amit a falra "vetítve" észre sem lehet venni.
-
alex71995
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, egy TV hátuljára szeretnék egy kis led megvilágítást "eszkábálni".
Nos, az már megvan, hogy 3528 RGB LED szalaggal oldanám meg.Így nézne ki.Úgy tervezem, hogy a képen a piros vonalak jelentik a led szalagot.
A sarkokban a fekete pontok jelzik, ahol el kellene vágnom ugyebár, hogy esztétikusan nézzen ki és szépen fel tudjam ragasztani. Az elvágott sarkakban, mivel tudom összeforrasztani, milyen megoldással tudom megcsinálni, hogy tovább menjen a fény? Illetve nagyjából 3 méterre lenne szükségem. Én egy 5m-es LED szalagból csinálom, akkor az ahhoz való 12V adapter nagy lesz? Mekkora adapterre lenne szükségem hozzá?
Illetve aki már csinált ilyet attól is szívesen fogadok privátban tanácsokat, hogy ki hogyan csinálta.Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest