Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz Thunderzolee #17064 üzenetére
Cégnél 4 körön kb 60 db GU10-es halogén volt fényerőszabályzós kapcsolókkal. Kicseréltük őket dimmelhető ledekre, a fényerőszabályzót érdeklődés hiányában meg sima váltókapcsolóra cseréltük.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
v_viktor
csendes tag
Ami most nekem bevált dimmelhető rendszer az a tűlábas MR16 spot a GE-től és mellé egy átlagos LED szalag vezérlő+trafó. A spot drágább mint egy GU10 dimmelehtő spot, de a 230V fali dimmertől olcsóbb a szalag vezérlő. Szóval a vége nagyjából ugyanaz pénzben és még működik is. A fali dimmer+gu10 spot véleményem szerint is lutri.
-
pjen
félisten
A lényeg,megveszed a szabályzót,keresni kell hozzá egy olyan ledet amivel gond nélkül működik.Nem villog,nem dereng kikapcsolva stb.Ha valamiért kicseréled a ledet,kezdheted elölről.
-
Chaser
legenda
Ami alapkovetelmeny h fetes vezerlesu legyen, feteshez az kell
A boltot hivd fel ahol aruljak, vagy a gyartot
1-2 hetet visszaolvasol, sok dolgot talalsz a dimmeles gyonyoreirol_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
pjen
félisten
válasz Thunderzolee #16932 üzenetére
Jó az.
-
Chaser
legenda
válasz Thunderzolee #16860 üzenetére
Van, az osramnak is, csak mikor kifolyik tole a megrendelod szeme nem te leszel a kedvenc ( : ezt nem tuntetik fel sehol, el kell.menni uzletbe es meg kell nezni
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
nagyúr
válasz Thunderzolee #16852 üzenetére
Nekem van két db ilyen philips sceneswitch-em is, egy e14-es 470 lumenes, és egy e27-es 806 lumenes.
Működik faszán a megoldás, de azért néha idegesítő. Alapból háromszor annyi kapcsolgatásra készülj, mint amihez eddig hozzá vagy szokva.Az is lényeges szempont lehet még, hogy nem csak a fényerő változik, hanem a színhőmérséklet is. a 2200K már nagyon vöröses, mint a naplemente.
Továbbá az én két égőm között az is különbség, hogy az egyik fényereje 100%-40%-10%-ban változtatható, a másik (az E27) pedig 100% - 40 % - 20%-ban. Ez utóbbi annyira nem jó, az utolsó két állás között nem érezhető annyira a különbség.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Chaser
legenda
válasz Thunderzolee #16856 üzenetére
1mm-es boven sok,de sztem0,75-os us, 1,5-eseken mosogepek is eldocognek 8m-en fesz. eses sem tul nagy, ha sodrottatteyzwl erveghuvely kell a vegere, en 1,5-es tomor rezet vittem mindenhova, ha nehezkes forrasztani majd annak a vege kap wagoval v forrasztva nasik kabelt amivel szalagon is kenyelmes dolgozni, megmondom oszinten valamikor ezer eve forrasztottam utoljara szalagot, mindig valami pattintos kesz idommal oldottam meg utobbi evekben az ilyet, vagy csavarozossal
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
beers
addikt
-
Chaser
legenda
válasz Thunderzolee #16852 üzenetére
persze h fejlődött a technika olyan panelek vannak a szemed kiverik, szó szerint :d de a ledes fényforrások 90%-a villog, elmégy bárhová és átnézed telefonnal gyönyörű látvány fogad
ez a philips megoldás korrekt, osramból néztem ilyet személyesen, volt olyan fokozata h hullámzott a fénye, nem is vibrált
csilllárkapcsolóval is tudod használni, az egy sima kapcsoló csak egy dobozban duplán
ez elég szemléletes kép, szintén a philipstől:
vibrálsá mentes vs vibráló fény, berakom teljesben, nyugodtan mehetne összefoglalóba is, ahogy a leírásuk is_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Thunderzolee #16847 üzenetére
delta még nagyon jó, sőt lehet mw-nél is jobb, ők már ősidők óta tápokat gyártanak serverekbe is, az áruk már kevésbé jó de kisebb teljesítményűekből vannak olcsóbbak is, mw alá mindenesetre nem érdemes menni
mokus1
az ilyen, ha sok lámpa van dekopír és porszívó, 4 réteg kartont is vágtam vele egyszerre, csak kicsit porzott ( :
nem tudom h lehet jó, én a végén kidobtam a csába' a szalagot, akárhogy daraboltam nem működött jól, valószínűleg a törés miatt zárlat lett és megküldte végig az ic-ket, 5e ft egy új méter amit már az új fajtából vettem, a régi 6803-as volt
a szalag van begipszelve vagy mi? ha a kanócot gipszelted elvágod és újra kötöd, de nyugodtan tehetted volna csőbe is mielőtt elgipszeledThunderzolee
dimmelős kapcsolót kell venni hozzájuk, aztán v működik v nem ( :
egyébként sok értelme nincs, homályosítsd fel a kedves megrendelőt, h az esetek 99%-ában a dimmelt fény vibrálni fog - tegnap linkeltem erről a philips véleményét, ami az enyém is már 10+ éve ( : -
megoldás lehet normál kapcsolóval fokozatmentesen dimmelhető megoldás, pl a philips sceneswitch, 3 fokozat, ehhez 3 fényerő és színhőmérséklet társul, nem kell hozzá semmilyen exta kapcsoló, normál kapcsolóval működik, mindig megjegyzi az utolsó állást, többször kell kapcsolgatni egymás után, így váltja a fokozatokatszerk:
ha távost akarsz - aminek nem sok értelme van egyébként -, szintén van philips megoldás, de máshol is lehet nézelődni, max nem 230v ac-s lámpák kellenek, de arra is biztos van megoldás_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Thunderzolee #16847 üzenetére
delta még nagyon jó, sőt lehet mw-nél is jobb, ők már ősidők óta tápokat gyártanak serverekbe is, az áruk már kevésbé jó de kisebb teljesítményűekből vannak olcsóbbak is, mw alá mindenesetre nem érdemes menni
mokus1
az ilyen, ha sok lámpa van dekopír és porszívó, 4 réteg kartont is vágtam vele egyszerre, csak kicsit porzott ( :
nem tudom h lehet jó, én a végén kidobtam a csába' a szalagot, akárhogy daraboltam nem működött jól, valószínűleg a törés miatt zárlat lett és megküldte végig az ic-ket, 5e ft egy új méter amit már az új fajtából vettem, a régi 6803-as volt
a szalag van begipszelve vagy mi? ha a kanócot gipszelted elvágod és újra kötöd, de nyugodtan tehetted volna csőbe is mielőtt elgipszeledThunderzolee
dimmelős kapcsolót kell venni hozzájuk, aztán v működik v nem ( :
egyébként sok értelme nincs, homályosítsd fel a kedves megrendelőt, h az esetek 99%-ában a dimmelt fény vibrálni fog - tegnap linkeltem erről a philips véleményét, ami az enyém is már 10+ éve ( : -
megoldás lehet normál kapcsolóval fokozatmentesen dimmelhető megoldás, pl a philips sceneswitch, 3 fokozat, ehhez 3 fényerő és színhőmérséklet társul, nem kell hozzá semmilyen exta kapcsoló, normál kapcsolóval működik, mindig megjegyzi az utolsó állást, többször kell kapcsolgatni egymás után, így váltja a fokozatokat_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Thunderzolee #16839 üzenetére
frankó noname kínai táp ( :
5050/60 led rgb maxon eszik 10w-ot méterenként fehérnél, ami nem szép, tehát nem leletszerű h bárki használja, ha 15m lesz az 150w, +20% biztosítással 180w, de ha csak szín lesz használva méterenként max 5-6w, tehát elég egy 120w-os meanwell is bőven, az garantált minőség
amiket összegyűjtöttek neki az mind ebayen is fenn van, gar miatt érdemes lehet itthonról venni, de 5050 rgb 60 ledes 5m 1200ft körül van kinn
tápot mindenféleképp értelmeset itthonról, ne ilyen vackot_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
mizu
aktív tag
válasz Thunderzolee #6217 üzenetére
Nincs ötletem hol keresgélj. Szerintem az ebay a nyerő. Azért is keveslem a ~400 lumenes izzókat, mert - mint mondtad - egy izzó legyen erős. Szerintem is. Szerencsés helyzetben vagy, mert 4 foglalatú a lámpád.
Én E27-es izzót keresek 1800-2000lm körül. Valakinek van ötlete ez ügyben?▫️ PH! FAN ▫️
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Thunderzolee #6217 üzenetére
Helló Lumen!
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
mizu
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.