Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiesto97
újonc
Mert a hagyományos izzós projectorban az izzó LEGJOBB esetben 2-3-4000 órát bír és márkától függően 40-60-100 ezer forint.
Ellenben a ledes jól látjátok akár 40-50-60 ezer órát bír kiszámoltam ez folyamatos működés közben több mint 5 és fél évet bír (persze jó hűttés mellett) és nem kerűl többe mint a hagyományos -
ati2
őstag
Ha tényleg TV-nek használnád a projit, mint én akkor évente kb 2 db izzót cserélnél benne, Ráadásul nálam a rohangálós életmódom miatt napi 2-3 ki/be kapcsolás is bejátszik ami kinyírja az izzót még hamarabb.
Én se örök életre vettem ezt a projit, ha lesz elfogadható áron 720p/1080p LED-es 2x ekkora fényerővel majd cserélek.
A fényerő meg rohadt relatív, a moziban az AVATAR 3D szemüveggel sötétebb volt, mint amit a kis fika LG-HS201 produkál 150 cm széles képpel.
És ami minden projektorra érvényes, fekete szín csak sötét szobában lesz úgyisA nagyobb felbontás, nagyobb fényerő és a native 16:9 persze jó lenne már most is, de azért nem rosszak ezek az új LED-es projik, de ez még csak a 2. generáció belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest