Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tenaijo

    tag

    válasz grimm2015 #66491 üzenetére

    grimm2015: néhány dologban igazad van, viszont ez a raw statra matyizás még mindig hülyeség szerintem. Semmi értelme újra és újra egymásnak esnetek, mert a nézőpontotok annyira a két véglet, hogy sose fogtok közös nevezőre jutni.

    Yodamest: a te játékoddal szerintem az a legnagyobb probléma, hogy nagyon passzív vagy, általában csak "sodródsz az árral", ezért nagy mértékben a csapattársaidra vagy utalva. A fos "leosztásokat" is lehet nyerni, ha nem mind a 4 ember kezetlen. Nyáron azért nem tudtalak "lekompenzálni", mert akkor vettem elő a játékot újra, kutyaxarul játszottam. :DDD Kb egy hónapig az accok többségén 50% wr körül stuckoltam.. Ráfeküdtem a gamere, azóta újra "megy".. A csapattársak ugyanazok maradtak (ha nem rosszabbak), szóval nem a szerencsén múlik a climb. 20 meccsből 1, max 2-t intelnek le annyira, hogy konkrétan semmit sem tudsz csinálni.

    Úgy overall a gamek quality-je romlott az elmúlt 1 (és negyed) szezon során ahhoz képest, ami pl 4 éve volt, de az viszont tényleg jelentős mértékben. Ebben viszont nem csak a playerek a hibásak, a bounty gold broken, 5-6 grub broken, AP/letha itemek brokenek. Burst dmg dominál, vagy te egyhitelsz, vagy téged egyhitelnek. Tankok base dmg-e még mindig nem lett helyrerakva, de cserébe kivették a resist rúnákat. Crit dps adc-ket kb kinyírták, mert már nem éri meg azokat az itemeket buildelni, ami eléggé fájó pont volt. Ja, és végül, de nem utolsó sorban nemsokára kötelezővé teszik a "csoda" Vanguardot, úgyhogy nagyon rossz irányba haladunk...

Új hozzászólás Aktív témák