Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Lokids #66196 üzenetére
Köszönöm.
grimm2015:
1.Elmondásod szerint S3-ból 48% WR-rel valahogy feljutottál P4-be. Majdnem 2X Többet ugrottál eddig, mint én a jelenlegi 58% WR-rel.Így van, ezek a tények, nem én találtam ki, soha nem voltam 50% winrate felett és úgy másztam fel.
2.Rád vertek mindenben amiben lehetett, de az ő csapata volt a gyengébb.
Most ez is ilyen kiragadott valami, pontosan láthatod, hogy hányszor van, amikor meg az én csapatom a gyengébb.... amikor ilyen 1-11-1 toplanem van, amikor 0-10-2 supportom van... nem vagyok kiváltságos kicsit sem.
Továbbra is azt gondolom, ezt ilyen statisztikákból nem lehet levezetni. Persze, ha az lenne, hogy fix 15 halálom van ameccseken, oké lehetne mondani, hogy túl sokat feedelek. De pontosan láthatod, hogy a statok átlagban mellettem szólnak: jó KDA-m van, szinthez mérten átlag farmom, /kill-arányom sem olyan rossz már, mint anno volt.
+ a rejtett faktor, amit soha nem fogsz statokból meglátni: azt hogy sok maptimem van, már említettem, de mellette a kiváló mentált is mondhatnám, hogy nem szapulom a csapattársakat, nem rombolom a csapat morált, nem afkolok ki, stabil 20 körüli pingem van, nem dc-zek ki, hidd el ezek is hosszú távon mászást eredményeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android szakmai topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest